Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 27 2015

ΟΛΠ: Επέλαση Ανωμερίτη για τις... αμαρτίες της ιδιωτικοποίησης

ΟΛΠ: Επέλαση Ανωμερίτη για τις... αμαρτίες της ιδιωτικοποίησης

Στις περισσότερες από τις 2 - 3 ανακοινώσεις που εκδίδει πλέον ημερησίως η διοίκηση του ΟΛΠ και τις μία - δύο ομιλίες σε συνέδρια ή εκδηλώσεις που απευθύνει ο επικεφαλής του οργανισμού Γιώργος Ανωμερίτης, υπάρχει αναφορά στα αρνητικά της επικείμενης πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών.

Χθες, για παράδειγμα, που μιλούσε σε εκδήλωση για την κρουαζιέρα ο κ. Ανωμερίτης υποστήριξε πως η ιδιωτικοποίηση (που δεν έχει γίνει ακόμα...) ευθύνεται για τις καθυστερήσεις στα έργα αναβάθμισης των σχετικών υποδομών στον Πειραιά.

Με κάθε ευκαιρία πλέον επαναλαμβάνει την άποψή του για διατήρηση του πλειοψηφικού πακέτου από το Δημόσιο και παραχώρηση δραστηριοτήτων σε ιδιώτες. Το μοντέλο αυτό δεν έβρισκε σύμφωνους τους Κινέζους της Cosco που επέμειναν πως θέλουν πλειοψηφικό πακέτο και μόνο.

Πολλοί συνδέουν την επικοινωνιακή επέλαση του κ. Ανωμερίτη με τη γενική συνέλευση της 13ης Ιουνίου στην οποία προγραμματίζεται η αντικατάσταση της σημερινής διοίκησης του ΟΛΠ.

Εκτος και αν αναβληθεί...

Στην αγορά ψάχνουν, πάντως, το διάδοχό του, χωρίς μέχρι στιγμής να κυκλοφορούν πολλά ονόματα. Ποιος θέλει να συνδέσει το όνομά του με την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v