Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 13 2015

Τα νέα οφίτσια στην ΕΤΕ και ένα κουίζ από το Βουκουρέστι

Τα νέα οφίτσια στην ΕΤΕ και ένα κουίζ από το Βουκουρέστι

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Πράξη διοίκησης με την οποία ορίζονται οι αρμοδιότητες του διευθύνοντος συμβούλου και των δύο αναπληρωτών του, μετά την αποχώρηση της Π. Χατζησωτηρίου εκδόθηκε στην Εθνική.

Οι αρμοδιότητες της κας Χατζησωτηρίου αναλαμβάνονται προς το παρόν από τον διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας, Λ. Φραγκιαδάκη με εξαίρεση το strategy που πήγε κάτω από τον κ. Π. Μυλωνά.

Και λέμε προς το παρόν γιατί από την 1η Σεπτεμβρίου προστίθεται στο στελεχιακό δυναμικό της τράπεζας ο κ. Γ. Κυριακόπουλος πρώην στέλεχος του ΤΧΣ.

Ο κ. Κυριακόπουλος προορίζεται, εφόσον λάβει τις εγκρίσεις καταλληλότητας για τρίτος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος μετά τους κ. κ Δημόπουλο και Μυλωνά.

ΤΡΑΠΕΖΕς - ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Διερευνητικές επαφές απευθείας με private equity funds διενεργεί, όπως έγραψε το Euro2day.gr, μια εκ των συστημικών τραπεζών για τη θυγατρική της στη Ρουμανία.

Οι επαφές αφορούν στο ενδεχόμενο πώλησης της παρουσίας που διατηρεί στην γειτονική χώρα, τώρα που η οικονομία της ανακάμπτει.

Το αν θα προχωρήσουν ή απλά «δοκιμάζουν τα νερά» μένει να φανεί.

Το 2015 είναι έτσι και αλλιώς μια χαμένη χρονιά από άποψη κερδοφορίας και μέρος των ζημιών θα καλυφθούν από τις οριστικές αναβαλλόμενες απαιτήσεις.

VIVACOM: Και αφού πιάσαμε τα Βαλκάνια σημειώστε και αυτό.

Προς πώληση θα βγάλει η βουλγαρική κυβέρνηση πακέτο μετοχών της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Vivacom, το οποίο έχει δεσμεύσει μετά την κατάρρευση της Corporate Commercial Bank.

Από το τίμημα θα αποζημιωθούν αναλογικά οι καταθέτες με ποσά άνω των 100 χιλ. ευρώ, οι οποίοι «κουρεύτηκαν» για να καλυφθεί το κανόνι που έριξε η Corporate Commercial Bank.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v