Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 18 2015

Intertech: Το «deal» που... το φυσάνε και δεν κρυώνει

Intertech: Το «deal» που... το φυσάνε και δεν κρυώνει

Η KB Impuls Hellas είχε αγοραστεί από εταιρεία του βασικού μετόχου το 2012, ο οποίος ουσιαστικά την επαναγοράζει σήμερα έναντι πολύ χαμηλότερου τιμήματος...

Για την 9η Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η έκτακτη γενική συνέλευση της Intertech με θέμα την πώληση της κατά 100% θυγατρικής της «ΚΒ Impuls Hellas Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία Υλικών και Υπηρεσιών Τηλεπικοινωνιών».

Η KB Impuls Hellas είχε αγοραστεί από την εισηγμένη τον Μάιο του 2012 έναντι ποσού 3,345 εκατ. ευρώ, από τη γνωστή εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cosmoline, συμφερόντων του βασικού μετόχου της Ιntertech κ. Δημήτρη Κοντομηνά.

Κατά την επικείμενη έκτακτη γενική συνέλευση του Σεπτεμβρίου -λόγω των απομειώσεων και των εξελίξεων που μεσολάβησαν-, οι μέτοχοι της εισηγμένης θα κληθούν να εγκρίνουν την πώληση της KB Impuls Hellas μόλις προς 400 χιλιάδες ευρώ (50.000 ευρώ καταβλήθηκαν ήδη και τα υπόλοιπα σε επτά δόσεις).

Αγοραστής της ΚΒ Impuls Hellas θα είναι η «Κοντινένταλ Ανώνυμη Επενδυτική και Εμπορική Εταιρεία», συμφερόντων επίσης του κ. Δημήτρη Κοντομηνά.

Προφανώς, οι μέτοχοι μειοψηφίας της Ιntertech δεν θα θέλουν να θυμούνται το συγκεκριμένο deal, που μέσα σε τρία περίπου χρόνια τούς υποχρέωσε σε ζημία 2,9 εκατ. ευρώ, όταν η τρέχουσα κεφαλαιοποίηση της εισηγμένης υπολείπεται των δύο εκατ. ευρώ...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v