Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 22 2007

Ένας... συνήθης επιβάτης

Για τους μεροκαματιάρηδες που δουλεύουν όλη τη βδομάδα στην πόλη και φεύγουν σαββατοκύριακο να συναντήσουν τις οικογένειές τους στη Μύκονο η πτήση με την Aegean (αποφεύγεται απο τους έμπειρους η Ολυμπιακή για τον φόβο... απεργίας κατακαλόκαιρα) έχει καταντήσει ρουτίνα.

Ιδίως η πτήση της Παρασκευής στις 7:30 μ.μ. που ειναι συνήθως τίγκα και έχει σχεδόν πάντα έναν υπεράριθμο επιβάτη που ταξιδεύει στο... πιλοτήριο (στην εφεδρική θέση του μηχανικού).

Χαμηλών τόνων, πάντα χαμογελαστός στους επιβάτες, ο τελευταίος που επιβιβάζεται και ο τελευταίος που αποβιβάζεται του αεροσκάφους έτσι ώστε το έμπειρο μάτι του να πιάνει και τις μικρότερες λεπτομέρειες στη συμπεριφορά του πληρώματος, ο κ. Θεόδωρος Βασιλάκης, πρόεδρος και ιδρυτής της Aegean που πηγαίνει (σαν ”μεροκαματιάρης” κι αυτός) να περάσει το weekend στο σπίτι του στη Μύκονο.

Οι περισσσότεροι από τους επιβάτες στην πτήση αυτή έχουν εξοικειωθεί πλέον με την παρουσία του κ. Βασιλάκη (παίρνει κι αυτός το λεωφορείο μαζί με τους άλλους επιβάτες από το terminal προς το αεροσκάφος) και αισθάνονται σαν στο σπίτι τους.

Στην επιστροφή ο κ. Βασιλάκης διαλέγει ή τη βραδυνή πτήση της Κυριακής ή την πρωινή-πρωινή της Δευτέρας. Αν, δε, δεν γνώριζε κανείς την ιδιότητά του, θα τον εκλάμβανε ως άλλο επιβάτη με το ερωτηματικό της απουσίας του... εισιτηρίου!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v