Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 23 2015

Χρονοδιαγράμματα στα... χαρτιά για το Εμπορευματικό στο Θριάσιο

Χρονοδιαγράμματα στα... χαρτιά για το Εμπορευματικό στο Θριάσιο

«Για να δούμε αν θα συμμετάσχουμε στην τελική φάση του διαγωνισμού για το Εμπορευματικό Κέντρο στο Θριάσιο, πρέπει πρώτα να μελετήσουμε τα τεύχη δημοπράτησης τα οποία εγκρίθηκαν προ ημερών». Ετσι απάντησε ο επικεφαλής ενός εκ των υποψηφίων κατά τη φάση της διαβούλευσης, ο οποίος εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής του.

Ο ίδιος προσθέτει πως δύσκολα θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα που διαρρέουν από το υπουργείο Υποδομών περί κατάθεσης δεσμευτικών προσφορών στις 31 Μαρτίου. Επισημαίνει, επίσης, πως στις επίσημες ανακοινώσεις του υπουργείου αποφεύγεται η αναφορά σε συγκεκριμένη ημερομηνία.

«Ούτως ή άλλως, θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες μέχρι να ενημερωθούν τα νέα μέλη του Δ.Σ. της ΓΑΙΑΟΣΕ που τοποθετήθηκαν πρόσφατα», προσθέτει η ίδια πηγή, ακόμα και αν το γενικό πρόσταγμα παραμένει στον διευθύνοντα σύμβουλο της τελευταίας, Θανάση Σχίζα.

Στόχος της κυβέρνησης και του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) ήταν να ξεκινήσει ο διαγωνισμός πριν από την υποβολή δεσμευτικών προσφορών για τον ΟΛΠ, ώστε να ενισχυθεί η αξία του τελευταίου. Βέβαια, πρέπει να πειστούν και οι υποψήφιοι για τον OΛΠ πως αυτή τη φορά ο διαγωνισμός για το Εμπορευματικό Κέντρο θα τελειώσει.

Επειδή εδώ και περίπου 15 χρόνια επιχειρείται η παραχώρηση του στοιχειωμένου ακινήτου του ΟΣΕ...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v