Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 7 2015

Νέα επεισόδια στο... «δράμα» της Κοπεγχάγης

Νέα επεισόδια στο... «δράμα» της Κοπεγχάγης

Η στήλη παρακολουθεί στενά το δράμα των δύο Ελλήνων επιχειρηματιών οι οποίοι παραμένουν στις φυλακές Vestre Fængsel της Κοπεγχάγης από τις 19 Νοεμβρίου, έπειτα από το κακόγουστο αστείο περί... βόμβας στο αεροδρόμιο της δανέζικης πρωτεύουσας.

Προ ημερών ο δικηγόρος τους ζήτησε να αφεθούν ελεύθεροι με εγγύηση 750.000 κορώνες. Οι δικαστικές αρχές από την πλευρά τους θεωρούν πως πρέπει να παραμείνουν στη φυλακή μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου, που έχει οριστεί η τακτική δικάσιμος.

Οι δύο επιχειρηματίες, 65 και 33 ετών, εξακολουθούν να απασχολούν τον τοπικό Τύπο. Ο 33χρονος επιχειρηματίας είναι απόφοιτος εξαιρετικών πανεπιστημίων του εξωτερικού, όπως το Harvard, καθώς και συνέταιρος ή μέλος του Δ.Σ. σε πολλές εταιρείες ανά την Ευρώπη, πάντα στον κλάδο της ένδυσης.

Ο δικηγόρος του υποστήριξε στο δικαστήριο πως η φυλάκιση έχει προκαλέσει σοβαρή ζημία στην επιχειρηματική του δραστηριότητα. Πρόσθεσε πως οι πελάτες του «αν γνώριζαν πως το αστείο τους θα οδηγούσε στην εκκένωση του αεροδρομίου, θα παρέμεναν σιωπηλοί»!

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται, πάντως, πριν τα Χριστούγεννα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v