Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 28 2016

Σφηνάκια για τα capital controls και τη λίστα της Ασπίς

Σφηνάκια για τα capital controls και τη λίστα της Ασπίς

ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ: Σε καλό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση μεταξύ του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων Εταιρειών κ. Γ. Πάσχα, σχετικά με τον «κουρεμένο» κατάλογο των δικαιούχων της Ασπίς Πρόνοιας.

«Πιστεύω ότι σήμερα βάλαμε βάσεις για να έχουμε συνεργασία που θα φέρει λύση. Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως τον κ. Πάσχα για την εποικοδομητική συνάντηση», σημείωσε ο κ. Χατζηθεοδοσίου.

 

ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ: Το λιανεμπόριο μάλλον προσπαθεί να ξεχάσει την επίπτωση των capital controls στη λειτουργία του, απωθώντας ακόμη και την εκφορά των συγκεκριμένων λέξεων, τουλάχιστον δημοσίως.

Δεν εξηγείται αλλιώς πως όλοι όσοι βράβευσαν ή βραβεύτηκαν κατά τα RetailBusiness Awards, κατά τις σύντομες ομιλίες, αναφέρθηκαν γενικώς και αορίστως σε "μια δύσκολη χρονιά".

Η παρουσία του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Σταθάκη αλλά και το "εορταστικό κλίμα" που επικράτησε στην εκδήλωση ενδεχομένως να τους αποθάρρυνε από το να πουν τα πράγματα με το όνομά τους.

Ιδιωτικώς, ωστόσο, τα λένε χύμα και τσουβαλάτα...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v