Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 9 2016

Μάχη για τα «κουκιά» στον ΟΛΠ δίνει το ΤΑΙΠΕΔ

Μάχη για τα «κουκιά» στον ΟΛΠ δίνει το ΤΑΙΠΕΔ

Μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή δίνουν στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ), ώστε να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα «κουκιά» και να εγκριθεί από το σημερινό διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΠ η έκτακτη γενική συνέλευση μέσω της οποίας θα αντικατασταθούν αρκετά από τα μέλη του Δ.Σ. (κάτι που έγινε)

Η αντικατάσταση των μελών του Δ.Σ. μέσω της πρώτης από τις έκτακτες γενικές συνελεύσεις που αναμένεται να πραγματοποιήσει ο ΟΛΠ στο πλαίσιο της συμφωνίας εξαγοράς από την κινεζική Cosco θεωρείται απαραίτητη.

Υπενθυμίζεται πως το σημερινό Δ.Σ. του οργανισμού προχώρησε προ εβδομάδων σε «πραξικόπημα», ζητώντας να αρχίσει από την αρχή η διαπραγμάτευση με το δημόσιο για τη σύμβαση παραχώρησης.

Το θέμα είναι αν το ΤΑΙΠΕΔ έχει συγκεντρώσει τις επτά ψήφους που απαιτούνται, ώστε να εγκριθεί σήμερα από το διοικητικό συμβούλιο η έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα την αντικατάσταση μελών του Δ.Σ.

Στελέχη που παρακολουθούν τη διαδικασία υποστήριζαν πως -χωρίς να είναι τίποτα σίγουρο- στο Ταμείο έχουν συγκεντρώσει οκτώ ψήφους, μεταξύ των οποίων λέγεται πως είναι αυτές του προέδρου της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη και του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v