Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 23 2007

Βουρλούμης: Τα είπα; Δεν τα είπα; Τα είπα;...

Ο Χαμαιλέοντας είναι άκρως προβληματισμένος αυτές τις μέρες.

Ο λόγος είναι ότι σε ενημερωτική επίσκεψη που διοργάνωσε ο ΟΤΕ στα τέλη της περασμένης εβδομάδας για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στη Ρουμανία, τα υψηλόβαθμα στελέχη του Οργανισμού, στους οποίους περιλαμβάνονται οι κ. Βουρλούμης και Αϊβάζης, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κατ’ ιδίαν ενημέρωση των δημοσιογράφων σχετικά με τις απόψεις τους ως προς την εκπροσώπηση των μεγαλομετόχων στο Δ.Σ. του ΟΤΕ.

Οι δημοσιογράφοι, ως όφειλαν, στα πλαίσια της ανεπίσημης ενημέρωσής τους (κοινώς, στα ”πηγαδάκια”) έστειλαν πάραυτα τις ανταποκρίσεις τους στα μέσα όπου εργάζονται, με αποτέλεσμα το σαββατοκύριακο τα πλείστα από αυτά να εμφανιστούν με ταυτόσημο ρεπορτάζ από τα φερόμενα ως λεχθέντα απο τον κ. Βουρλούμη.

Το euro2day.gr, όπου σιτίζεται ως γνωστόν ο Χαμαιλέοντας, χωρίς να έχει συμμετάσχει στην ανεπίσημη προνομιακή ενημέρωση των άλλων δημοσιογράφων από τον κ. Βουρλούμη (τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται -και... ορκίζονται για την ακρίβεια των ρεπορτάζ- μια πλειάδα έμπειροι συνάδελφοι) θέλησε να ζητήσει διευκρινίσεις από τον ίδιο τον κ. Βουρλούμη.

Ερωτήθη λοιπόν ΕΥΘΕΩΣ ο σεβαστός CEO του ΟΤΕ: ”Τι είναι αυτά που γράφουν οι εφημερίδες, κ. πρόεδρε, και ευθέως σας τα αποδίδουν; Τα επιβεβαιώνετε ή τα διαψεύδετε;”

Ο κ. Βουρλούμης δεν χρειάστηκε να σκεφτεί και πολύ και τα... διέψευσε! Βεβαίως και ήμαστε εκ της δεοντολογίας και για λόγους ηθικής υποχρεωμένοι να αναγράψουμε αυτά που μας δήλωσε.

Έλα όμως που, με το δίκιο τους, ξεσηκώθηκαν όλοι εκείνοι που έγραψαν αυτά που ο κ. Βουρλούμης φαίνεται να τους είπε στα ”πηγαδάκια” και κάθε άλλο παρά στην άποψη της ”διάψευσης” συνηγορούσαν.

Γι’ αυτό ακριβώς ο Χαμαιλέοντας σήμερα είναι ένας λυπημένος και προβληματισμένος Χαμαιλέοντας.

Τα είπε αυτά ο κ. Βουρλούμης και, αν ναι, γιατί να έρθει έτσι κόντρα με την απόφαση που συμφωνήθηκε μεταξύ των μεγαλομετόχων του ΟΤΕ και να βγαίνει η εικόνα ότι ”ο καθείς κάνει του κεφαλιού του”, με ουσιαστικές παρενέργειες σε πολιτικό επίπεδο, αφού υπονομεύεται η αξιοπιστία του κ. Αλογοσκούφη;

Από την άλλη, αναρωτιόμαστε μπας και δεν κατάλαβαν καλά οι δημοσιογράφοι.

Γι’ αυτό λοιπόν είναι προβληματισμένος ο Χαμαιλέοντας, αφού με τίποτα δεν ευσταθεί το δεύτερο...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v