Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 6 2016

Η «προίκα» της Eurolife και η αξιολόγηση των τραπεζών

Η «προίκα» της Eurolife και η αξιολόγηση των τραπεζών

ΤΡΑΠΕΖΕΣ- ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Επιμένουν οι πληροφορίες από πλευράς τραπεζών ότι η κυβέρνηση προτίθεται να προχωρήσει σε τροποποίηση του νόμου για την εταιρική τους διακυβέρνηση (ν. 4340).

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται θα κατατεθεί τροπολογία σε ένα από τα προσεχή προς ψήφιση νομοσχέδια, με την οποία θα απαλλάσσονται της αξιολόγησης τα μέλη του Δ.Σ που έχουν ήδη αξιολογηθεί και εγκριθεί από τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό.

Με δεδομένο, πάντως, ότι βρισκόμαστε στο παρά πέντε ολοκλήρωσης της αξιολόγησης ακούγεται δύσκολο να ανοίξουν τώρα θέματα.

Και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ δεν έχει τεθεί θέμα τροπολογίας και επιπρόσθετα δεν έχουν συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο οι Θεσμοί και κυρίως η ΕΚΤ...

 

EUROLIFE: Τραπεζοασφαλιστικές συμβάσεις διάρκειας 15 ετών (σ.σ. ημερομηνία έναρξης ισχύος η 1/10/2014) έχουν υπογράψει οι εταιρείες του ομίλου Eurolife Insurance Group με την Eurobank και τη ρουμανική θυγατρική της Bancpost.

Σύμφωνα με τις συμβάσεις η Eurobank και η Bancpost θα προσφέρουν προιόντα των ασφαλιστικών θυγατρικών της Eurolife μέσω του τραπεζικού τους δικτύου.

Στη συμφωνία περιλαμβάνεται και όρος για διερεύνηση της πιθανότητας μεγιστοποίησης των πωλήσεων μέσω προγραμμάτων παροχής κινήτρων, δραστηριοτήτων προώθησης και διασταυρούμενες πωλήσεις.

Ο όμιλος Fairfax αποκτά ως εκ τούτου το 80% της Eurolife και μαζί μια προυπάρχουσα συμφωνία διάθεσης των προιόντων της μέσω του δικτύου καταστημάτων του ομίλου Eurobank σε Ελλάδα και Ρουμανία.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v