Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 4 2016

Η αναδιάρθρωση δανείων της Ιntralot και η Αυστραλία

Η αναδιάρθρωση δανείων της Ιntralot και η Αυστραλία

Με την προσπάθεια αναδιάρθρωσης του δανεισμού συνδέονται και οι συζητήσεις για πώληση των δραστηριοτήτων της Intralot στην Ωκεανία που επιβεβαίωσε η διοίκηση της ελληνικής εταιρείας.

Ηδη η εταιρία έχει πωλήσει τις δραστηριότητες σε δύο σημαντικές αγορές, την Ιταλία και το Περού, διατηρώντας το 20% των θυγατρικών.

Κατά πληροφορίες είχε επιχειρήσει να πωλήσει και τη δραστηριότητα στις ΗΠΑ (που πάει καλά, όπως επισημαίνουν οι γνωρίζοντες) και είχε συζητήσει με κολοσσούς όπως η SGI και η Camelot.

Η αυστραλιανή Tatts Group Limited επιβεβαίωσε χθες πως «τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε συζητήσεις με την Intralot σε σχέση με την πιθανή εξαγορά των δραστηριοτήτων της τελευταίας σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία».

Οι Αυστραλοί υποστηρίζουν πως «οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει στο στάδιο του due diligence και η Ιntralot έχει συμφωνήσει να προχωρήσει τη διαδικασία σε αποκλειστική βάση με την Tatts».

Επισημαίνουν, επίσης, πως «με δεδομένο πως δεν έχει γίνει καμία τελική πρόταση από τις δύο πλευρές, δεν είναι σίγουρο πως η διαδικασία θα οδηγήσει σε συμφωνία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v