Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 26 2007

ΔΕΗ: Ζήλεψε τη δόξα της... Sex Form!

Μέσα σε αυτό το κλίμα είχαμε και τα ”μαγικά” κάποιων ξένων με τη ΔΕΗ, καθώς η μετοχή έγινε... ρουκέτα επί δύο ημέρες, σαν να ήταν η πάλαι ποτέ ”ένδοξη” Sex Form”!

Καραγκιοζιλίκια ολκής, δηλαδή, επειδή ο κ. Αθανασόπουλος ζήτησε αύξηση τιμολογίων κατά 20%-30%, ζωή να ’χει, κι αυτός κι εμείς.

Ευτυχώς που δεν ζήτησε... 60%, να δούμε τη μετοχή να σπάει το… ταβάνι!

Ελπίζουμε ότι στο θέμα θα ρίξει μια ματιά και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, καθώς υπάρχουν ήδη πολλοί που απορούν γιατί δεν διέταξε αναστολή της μετοχής μετά την πρώτη μέρα… εκτόξευσης, έως ότου ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τα τιμολόγια (το οποίον είναι απόφαση της κυβέρνησης).

Υ.Γ.: Όπως καταλάβατε, θα το πληρώσουμε ακριβά ως καταναλωτές το ρεύμα από δω κι εμπρός. Ο κ. Αθανασόπουλος ζήτησε 20%-30% για να πάρει ένα σεβαστό ποσοστό φέτος και τα υπόλοιπα τα επόμενα χρόνια.

Το ’πιασε κι αυτός το νόημα με το γκουβέρνο.

Εμείς δεν έχουμε καταλάβει ακόμη ότι η Ελλάδα (και ιδίως η Αθήνα) γίνεται σταδιακά από τις ακριβότερες στην Ευρωπαϊκή Ενωση, ενώ οι μισθοί παραμένουν σε επίπεδα… ψωροκώσταινας.

Ώσπου να έρθει η ώρα να θέλουμε μισό βασικό μισθό για να πιούμε... καφέ στα τάχα μου... sic σημεία του κέντρου!

Και για του λόγου το... αληθές, ρίξτε μια ματιά στον... συνάδελφο ”Ιοβόλο”, όχι γιατί δεν ξέρετε αλλά γιατί μάλλον δεν το έχετε συνειδητοποιήσει.

Το link είναι http://www.in2life.gr/Obbiter_Article.aspx?amid=146003

ή από την πρώτη σελίδα του www.in2life.gr, στο μενού ”Ιοβόλος”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v