Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 7 2007

Σφηνάκια για ΕΤΕ - Αlpha, EYΔΑΠ κι ένα... quiz

ΕΘΝΙΚΗ - ALPHA: Επανακυκλοφόρησαν τα σενάρια για συγχώνευση των δύο τραπεζών, παρά την πρόσφατη διάψευση από στόματος του ίδιου του προέδρου της Εθνικής κ. Τ. Αράπογλου.

Μέχρι και σχέση ανταλλαγής της τάξης των 10 προς 17 κυκλοφόρησε χθες. Εξ ου και η υπερβολή στην άνοδο της Alpha Bank.

Η οποία δεν οφείλεται βέβαια εξ ολοκλήρου σε αυτό. Υπάρχει η αναθεώρηση του business plan και ”μεγάλο χέρι” από την πλευρά των αγοραστών.

ΕΥΔΑΠ: ”Βγαίνουν αγορές” από Morgan Stanley και Credit Suisse, ενώ στην... πλάτη τους γίνονται αγορές κι από εγχώριο επενδυτή.

Μάλλον διαμορφώνονται συνθήκες ανάλογες με αυτές που εμφανίστηκαν στη... ΔΕΗ στα επίπεδα των 27 ευρώ.

EFG EUROBANK - ALAPIS: Σε παρουσιάσεις στο Dubai βρέθηκαν χθες και προχθές οι δύο εισηγμένες με διοργανωτή την Deutsche Bank.

ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της εισηγμένης με συμμετοχή και των εκπροσώπων των funds. O κ. Κ. Αποστολίδης (μέτοχος της Chipita, εκπρόσωπος του Olayan Group) και ο γνωστός στον χρηματοοικονομικό τομέα κ. Ι. Πρωτοπαπαδάκης τα νέα μέλη.

Στις 14 του μήνα θα συγκροτηθεί σε σώμα.

Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκρίσεων για την αναχρηματοδότηση του δανεισμού. Το πρώτο μέρος του ΜΟΔ που έχει ήδη προεισπραχθεί θα μετατραπεί σε μετοχές εντός του 2008, ενισχύοντας την πληγείσα καθαρή θέση της εταιρίας.

QUIZ: Ρωτήθηκε, πρόσφατα, βασικός μέτοχος ταλανιζόμενου –λειτουργικά– ομίλου αν υπάρχει ενδεχόμενο να πουλήσει.

Η απάντησή του ήταν απόλυτα αρνητική. Κοινώς η δουλειά... χάλασε.

Βέβαια, όταν ρωτάται επισήμως τα αφήνει... όλα ανοιχτά!

Έπειτα από όλα αυτά, δεν είναι περίεργο που στους διαδρόμους του ομίλου θυμήθηκαν (παραφρασμένο) ένα παλιό... σουξέ: ”Άλλα μου λένε τα… λόγια σου και άλλα τα... γραπτά σου”!

Ποιος είναι;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v