Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 10 2007

Σφηνάκια για ΕΥΡΟΜ, ΣΙΕΝΣ, ΒΙΟΧΚ, ΦΟΛΙ

EUROMEDICA: Επένδυση με ουρά ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή η εισηγμένη, καθώς απέκτησε συμμετοχή 5,13% στο κέντρο αποκατάστασης Φιλοκτήτης συμμετέχοντας στην αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και καταβάλλοντας 3.060.920 ευρώ.

Πού είναι η… ουρά;

Στο ότι τον Φιλοκτήτη τον δημιούργησε ομάδα ιατρών του Ιασώ οι οποίοι συνεχίζουν να είναι μέτοχοί του. Στήνει παράπλευρες συμμαχίες ο Θωμάς!

SCIENS: Ολοκληρώθηκαν στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας οι παρουσιάσεις της Sciens στο Λονδίνο οι οποίες διενεργήθηκαν –με διοργανωτή τη Citigroup- εν όψει του private placement στην τιμή του 1,50 ευρώ.

Το κλίμα ήταν αρκετά καλό σύμφωνα με κύκλους της εταιρίας. Στην πράξη θα φανεί εντός των προσεχών ημερών, μια και παρά τη… λιακάδα στις αγορές, οι επενδυτές παραμένουν επιφυλακτικοί σε placements.

ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Εναλλακτικές λύσεις χρηματοοικονομικής μόχλευσης μελετούν στον όμιλο στην περίπτωση που δεν υπάρξει ικανή διάθεση μετοχών Σωληνουργείας Κορίνθου από τη Σιδενόρ μέσω του κυλιόμενου placement.

Και αγορά μεγάλου ακινήτου (άνω των 7 στρεμμάτων) στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Για τον σχεδιασμό δημιουργίας ΑΕΑΠ το Euro2day έχει κάνει εκτενή αναφορά.

FOLLI - NOTOS COM: H πλευρά των βασικών μετόχων της Notos διαψεύδει -για άλλη μία φορά- τις πληροφορίες περί επαφών με τη Folli Follie για την πώληση της μη εισηγμένης εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v