Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 26 2016

Η εκδήλωση του Μυτιληναίου και η... «σπρίντερ» Μπακογιάννη!

Η εκδήλωση του Μυτιληναίου και η... «σπρίντερ» Μπακογιάννη!

Από τις παρουσίες που συζητήθηκαν στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του Αλουμινίου, ήταν αυτές της Ντόρας Μπακογιάννη και του γιου της Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη.

Η πρώτη, μόλις το προηγούμενο βράδυ είχε επιστρέψει στην Αθήνα από την επίσκεψη της στην Κίνα. Όσοι γνώριζαν την "λεπτομέρεια", παραξενεύτηκαν από το ότι ξεκίνησε νωρίς - νωρίς από την Αθήνα για να φτάσει στην ώρα της στην παραλία Διστόμου.

Δεν μπορούσε όμως να απουσιάζει, καθώς η νέα της κομματική ιδιότητα της "σκιώδους" υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, επέβαλε την παρουσία της στην επετειακή εκδήλωση της βιομηχανίας τα προϊόντα της οποίας είναι ο αιμοδότης του εμπορικού ισοζυγίου της Ελλάδας και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Περιφέρειας της οποίας προΐσταται ο γιος της.

Με την ευκαιρία να θυμίσουμε ότι η πρώην υπουργός, τα χρονικά διαστήματα που το κόμμα της ήταν στην αντιπολίτευση, αναλάμβανε υπεύθυνη για τα θέματα ανάπτυξης, βιομηχανίας και ενέργειας, οπότε και τα γνωρίζει καλά, ενώ ως υπουργός εξωτερικών έριξε ιδιαίτερο βάρος στην οικονομική διπλωματία, βοηθώντας ελληνικές επιχειρήσεις να αποκτήσουν προσβάσεις σε αγορές του εξωτερικού.

Να θυμίσουμε επίσης ότι ιδιαίτερη εντύπωση είχε προκαλέσει και είχε συζητηθεί, γιατί παρόμοιες κινήσεις δεν συνηθιζόταν, η επίσκεψη που πραγματοποίησε στα τέλη της δεκαετίας του '90 στο υπουργείο Ανάπτυξης και η συνάντηση που είχε με την υπουργό και την υφυπουργό Βάσω Παπανδρέου και η Άννα Διαμαντοπούλου. Για να φανεί στη συνέχεια από τις δηλώσεις τους, ότι οι δύο πλευρές, συζήτησαν τα θέματα του υπουργείου με απόλυτα συναινετικό πνεύμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v