Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 29 2016

Απευθείας αναθέσεις με το... καλημέρα στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων

Απευθείας αναθέσεις με το... καλημέρα στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων

Η πίεση των δανειστών για το υπερταμείο οδηγεί σε διαγωνισμούς-αστραπή! Η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΠ ΑΕ) δημοσίευσε την Παρασκευή προκήρυξη για την επιλογή συμβούλου ο οποίος θα διαμορφώσει τις απολαβές των εκτελεστικών και μη εκτελεστικών μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Μάλιστα, θα ακολουθήσει τη διαδικασία της «απευθείας ανάθεσης με διαπραγμάτευση», με τους υποψηφίους να έχουν προθεσμία τεσσάρων εργάσιμων ημερών, μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, προκειμένου να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Η εταιρεία που θα επιλεγεί, θα λάβει ανώτατη αμοιβή 40.000 ευρώ (συν ΦΠΑ), ώστε να παραδώσει εντός 20 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης, μια πρόταση για τις απολαβές των μελών του Δ.Σ. του υπερταμείου.

Ο ανάδοχος θα λειτουργήσει συμβουλευτικά, ώστε το Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΕΣΠ ΑΕ να σχεδιάσει «τη στρατηγική συνολικών αποδοχών για το διοικητικό συμβούλιο», να καθορίσει και να σχεδιάσει την πολιτική σε σχέση με τους μισθούς, τα κίνητρα που συνδέονται με την απόδοση και τα συνολικά επίπεδα αποδοχών» για κάθε ένα από τα εκτελεστικά και μη εκτελεστικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου του υπερταμείου.

Επιπλέον, θα παρουσιάσει μια σύγκριση των απολαβών που προτείνει με όσα ισχύουν για τις απολαβές σε αντίστοιχες θέσεις εταιρειών στην Ελλάδα και οργανισμών αντίστοιχων με την ΕΕΣΠ ΑΕ ανά τον κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v