Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 24 2008

Η Ρέα, ο… οικοπεδοφάγος Κρόνος και η κλινική

Τις εργασίες ανέγερσης μαιευτικής κλινικής σε ιδιόκτητο οικόπεδο 3,5 στρεμμάτων στο ύψος του ξενοδοχείου Metropolitan στη Λεωφ. Συγγρού ξεκίνησε η νεότευκτη εταιρία Ρέα, την οποία συνέστησε ομάδα μαιευτήρων – γυναικολόγων από το Ιασώ και άλλα μαιευτήρια.

Το σχέδιο Ρέα για δημιουργία της πρώτης μαιευτικής κλινικής στα νότια προάστια εγκυμονείται εδώ και μήνες, αλλά τα… γεννητούρια καθυστέρησαν καθώς προέκυψε οικοπεδοφάγος Κρόνος.

Ο αρχικός σχεδιασμός των ιατρών προέβλεπε πέραν του ιδιόκτητου ακινήτου 3,5 στρεμμάτων να αγοραστεί και ένα όμορο ή παρακείμενο προκειμένου η δυναμικότητα σε κλίνες να μπορεί να επεκταθεί και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις (εξωτερικά ιατρεία, γραφεία ιατρών κ.ά.) να σχεδιαστούν με μεγαλύτερη άνεση.

Το οικόπεδο, όμως, με μια αστραπιαία κίνηση αγοράστηκε από εταιρία με παρακείμενες επίσης εγκαταστάσεις και η ευκαιρία χάθηκε. Έτσι η Ρέα, αφού αναζήτησε εναλλακτικές και συζήτησε με υφιστάμενους ομίλους τη δυνατότητα συνεργασιών χωρίς αποτέλεσμα, αποφάσισε να προχωρήσει στην ανέγερση κλινικής με δυναμικότητα 100 κλινών.

To ερώτημα είναι αν με το ”στενόχωρο” σχέδιο ανάπτυξης θα την πάρει την άδεια ή θα πέσει στην ανάγκη του… Κρόνου, οπότε θα χρειαστεί να ενοικιάσει και το ανεκμετάλλευτο ακίνητο που δεν πρόλαβε να αποκτήσει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v