Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 8 2016

Σφηνάκια για γενικό διευθυντή Κεφαλαιαγοράς και Βαράγκη

Σφηνάκια για γενικό διευθυντή Κεφαλαιαγοράς και Βαράγκη

ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑ: Eως τις 19 Δεκεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικά και λοιπά δικαιολογητικά για την πλήρωση της θέσης του γενικού διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Καθυστέρησε λίγο η σχετική πρόσκληση, όχι πάντως με υπαιτιότητα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, καθώς μεσολάβησε ανασχηματισμός , άλλαξαν κάποιοι αρμόδιοι υπουργοί οπότε πήγε ελαφρώς πίσω η όλη διαδικασία. «Πενταετούς το πολύ διάρκειας» η σύμβαση που θα συνάψει ο προσλαμβανόμενος.

Να ξεκαθαριστεί και το περίπου αυτονόητο: Η πρόσληψη θα γίνει με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Ηδη άρχισαν να ακούγονται τα πρώτα ονόματα ενδιαφερόμενων. Φρέσκων και... λιγότερο φρέσκων.

 

ΒΑΡΑΓΚΗΣ: Η μεταφορά έδρας της Βαράγκης από το Μαρούσι στο χώρο του εργοστασίου που διαθέτει στο Σχηματάρι Βοιωτίας, σύντομα θα σηματοδοτήσει και τη διακοπή της λειτουργίας του τελευταίου καταστήματος-εκθετηρίου στην Αθήνα.

Αντίθετα, σχεδιάζεται η δημιουργία εκθετηρίου στο Σχηματάρι (μέσα στο 2017), εξέλιξη που όχι μόνο αποτελεί διεθνή τάση (συγκέντρωση εκθετηρίων στον τόπο κατασκευής) αλλά και μειώνει τα λειτουργικά έξοδα.

Το κρίσιμο στοιχείο ωστόσο αποτελεί η ανάληψη έργων «με το κλειδί στο χέρι» στο εξωτερικό.

Η ανάληψη τέτοιων συμβάσεων που φαίνεται να έχει ξεκινήσει και η διεκδίκηση άλλων, θα βοηθήσουν την εισηγμένη στο δύσκολο αγώνα που δίνει για την αντιμετώπιση των κεφαλαιακών της ζητημάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v