Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 28 2016

«Καμπανάκι» για ασφαλιστικές και την αρρυθμία στον κλάδο

«Καμπανάκι» για ασφαλιστικές και την αρρυθμία στον κλάδο

Με αισιοδοξία για το μέλλον και τις προοπτικές της ασφαλιστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα εμφανίζεται ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος ωστόσο αναφέρεται σε υπάρχουσες «αντιξοότητες που καθυστερούν την πρόοδο και προκαλούν αρρυθμίες, οι οποίες οφείλονται στην πλημμελή τήρηση κανόνων ανταγωνισμού και διαδικασιών».

Μεταξύ των θεμάτων που θίγει ο κ. Χατζηθεοδοσίου περιλαμβάνονται όχι μόνο το bancassurance αλλά και άλλες μέθοδοι πωλήσεων, ενημέρωσης και προώθησης ασφαλιστικών προϊόντων.

«Πολλές φορές έχουν αναφερθεί περιστατικά για εκπτωτικά τρικ, παραβίαση αρχών προστασίας προσωπικών δεδομένων, ενοχλήσεις που υπερβαίνουν βασικές αρχές και κανόνες, ακόμα και τη δεοντολογία.

Όλα τα παραπάνω δίνουν και παίρνουν, ενώ καταδεικνύουν ότι επικρατεί αρρυθμία στον κλάδο, με αποτέλεσμα οι υγιείς δυνάμεις να δυσκολεύονται να προχωρήσουν εις βάρος και των νομικών και των φυσικών προσώπων που συνθέτουν τον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v