Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 5 2008

ΝΤΥΝΑΝ: Συνεντεύξεις και... κωλοτούμπες

Το τελευταίο διάστημα η δημοσιογραφική πιάτσα παρακολουθεί μία νέα μόδα: Την εξαγγελία συνεντεύξεων Τύπου, οι οποίες στη συνέχεια ματαιώνονται, αφού προηγουμένως επιτευχθεί ολικώς ή μερικώς o συγκεκριμένος (ή υποτιθέμενος) στόχος.

Σε πρωταθλητή αυτού του σπορ πάει να εξελιχθεί ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού και του Ερρίκος Ντυνάν, κ. Ανδρέας Μαρτίνης.



Τελευταίο κρούσμα οι σχέσεις του ιδρύματος με το υπουργείο Υγείας και κατ’ επέκταση με τον υπουργό κ. Δ. Αβραμόπουλο.

Στα δημοσιογραφικά γραφεία φτάνει στις 3 Μαρτίου e-mail με πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου στις 5 Μαρτίου, με θέμα ”το φάσμα των σχέσεων μεταξύ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Κοινωφελούς Ιδρύματος ’Ερρίκος Ντυνάν’ με το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και με την Πολιτεία γενικότερα”.

Ακριβώς την επομένη της ανακοίνωσης και μόλις την προηγουμένη της συνέντευξης, δηλαδή χθες, ο κ. Μαρτίνης συναντήθηκε με τον κ. Δ. Αβραμόπουλο και, ω του θαύματος, όλα κύλησαν ”μέλι-γάλα”.

Παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα της νέας επίσημης ανακοίνωσης του Ερρίκος Ντυνάν (το πλήρες θέμα στις ειδησεογραφικές σελίδες του euro2day.gr) όχι για να πειστείτε για τα παραπάνω, αλλά για να το... διασκεδάσετε:

”Οι δύο άνδρες συζήτησαν, μέσα στο πνεύμα της αμοιβαίας εκτίμησης και φιλίας που από πολλών ετών διέπει τις σχέσεις τους, τα θέματα που απασχολούν τα παραπάνω ιδρύματα και την Πολιτεία”.

Κι αμέσως μετά, η προγραμματισμένη συνέντευξη... αναβλήθηκε!

Κάτσε να δεις, πώς το λένε αυτό... Κωλοτούμπα;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v