Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 11 2008

Σφηνάκια για MIG, NOVA, ΔΕΗ και ΕΝΚΛΩ

NOVA: Δεν κατακυρώθηκε ακόμη ο διαγωνισμός. Το περίεργο όμως που ακούγεται στην αγορά είναι ότι ίσως τελικά στη διεκδίκησή του να κρύβονται και εισηγμένα… ”τζογο-συμφέροντα”, τα οποία παρότι δεν εμφανίζονται, είναι ”παρόντα” στη διαδικασία… εμμέσως.

Θα το ψάξουμε, διότι έχει ενδιαφέρον και θα επανέλθουμε…

ΜΙΓ: Το έκανε το… ”χατ τρικ”, εντός και εκτός συνόρων. Σημαντική αναμφίβολα η εξαγορά στις ΗΠΑ, με νόημα και η εξαγορά της ΕΒΕΡΕΣΤ. Πλην όμως εμάς μας αρέσει ακόμη περισσότερο η κίνηση στην Κροατία.

Πολλοί πρόσεξαν το ποσό αυτής της εξαγοράς, λίγοι όμως το… αντικείμενο.

Μόνο… 11 ξενοδοχεία με 5.000 κλίνες και… 860 στρέμματα γης στα οποία επιτρέπεται η δόμηση. Κι όλα αυτά σε μια περιοχή (ακτές Δαλματίας) ανέκαθεν γνωστή για την ομορφιά της, που βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης.

Αυτό που λέμε ”hit the Jack Pot”…

ΔΕΗ: Ο... χαμός που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα ανάγκασε ακόμη και τις πιο φιλο-Αθανασοπουλικές εφημερίδες να καταγράψουν την Κυριακή το γεγονός ότι έφτασε στην υποβολή παραίτησης. Οπότε η σχετική διάψευση της ΔΕΗ αποδείχτηκε για τα... πανηγύρια.

Το ερώτημα τώρα είναι πόσο ισχυρή θα αποδειχτεί η στήριξη που του προσφέρει (προς ώρας) η κυβέρνηση...

ΕΝΚΛΩ: Στροφή προς τη λιανική πώληση κάνει η εταιρία, στην προσπάθειά της να επιστρέψει κάποτε στην κερδοφορία.

Έχει δημιουργήσει στον χώρο της ένδυσης το brand name ”Assist”, το οποίο διανέμεται χονδρικώς - και οι παραγγελίες του εξελίσσονται ικανοποιητικά.

Λέγεται λοιπόν ότι τώρα υπάρχει σκέψη και για επέκταση στη λιανική, αρχικά μάλλον μέσω franchising.

Οψόμεθα…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v