Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 21 2017

Το κουβάρι στον ΟΣΕ και η «πόρτα» Χαρίτση στους κλωστοϋφαντουργούς

Το κουβάρι στον ΟΣΕ και η «πόρτα» Χαρίτση στους κλωστοϋφαντουργούς

ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ: Έντονα τα παράπονα των Ελλήνων κλωστοϋφαντουργών από τη στάση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, καθώς εδώ και μήνες προσπαθούν -χωρίς αποτέλεσμα- να τον συναντήσουν.

«Αν και αρμόδιος για τη βιομηχανία, δεν μας έχει δεχτεί παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας» δηλώνουν στο Euro2day.gr παράγοντες του κλάδου, κάνοντας μνεία στην εντελώς αντίθετη στάση και συμπεριφορά όλων των άλλων αρμόδιων αξιωματούχων επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ (π.χ. Σταθάκη, Σκουρλέτη, Λαφαζάνη, Τζάκρη).

 

ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Εδώ και πολλούς μήνες γνωρίζουμε πως η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρόκειται να αλλάξει χέρια. Εδώ και σχεδόν τρεις μήνες έχει υπογραφεί και η πρώτη σύμβαση με την κρατική ιταλική εταιρεία FSI για την απόκτηση του 100%. Οσοι παρακολουθούν τη διαδικασία υποστηρίζουν πως υπάρχουν τεράστιες καθυστερήσεις στην προώθηση ρυθμίσεων που θα καθορίζουν τη νέα σχέση μεταξύ του ΟΣΕ και της ιδιωτικής πλέον ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει γίνει, επισημαίνουν και προβλέπουν μακρύ δικαστικό αγώνα, αν οι Ιταλοί είναι αρκετά τολμηροί και προχωρήσουν στην οριστικοποίηση της συμφωνίας εξαγοράς.

Γι' αυτό και αναμένονται σήμερα με ενδιαφέρον οι θέσεις των συνδικαλιστών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του ιταλικού κρατικού ομίλου, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v