Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 14 2008

...και Folli, ΑΤΕ, Groupama

...και Folli, ΑΤΕ, Groupama
Folli Follie: Αρνητική εντύπωση προκάλεσε στους αναλυτές το γεγονός ότι πριν από τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων 2007 δεν είχε φροντίσει ο όμιλος να τους στείλει την αναλυτική παρουσίαση. Έτσι, άκουσαν μεν την παρουσίαση, αλλά δεν έκαναν και πολλές ερωτήσεις.

ΑΤΕ – FBB – Ρέστης: Την αναβολή της χθεσινής γενικής συνέλευσης τη ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά Ρέστη, αφού συνειδητοποίησε ότι η ΑΤΕ δεν πρόκειται να δεχτεί την αύξηση κατά 100 εκατ. ευρώ.

Η πλευρά της ΑΤΕ σκληραίνει τη στάση της και δεν δείχνει πλέον διατεθειμένη ούτε να πουλήσει στα επίπεδα που ζητούσε (τουλάχιστον δύο φορές την εσωτερική αξία της τράπεζας) μια και συνειδητοποιεί ότι προφανώς η πλευρά Ρέστη επιδιώκει να μεταπωλήσει την FBB σε υψηλότερα επίπεδα. Όσο για το ενδιαφέρον Σαουίρις, υπάρχει μεν αλλά δεν είναι και ζωηρό.

Groupama Φοίνιξ: Με πτώση κατά 12,5% και παραγωγή ασφαλίστρων 71,9 εκατ. ευρώ έκλεισε το β΄ εξάμηνο του 2007 η Groupama Φοίνιξ. Η υποχώρηση, σύμφωνα με την Groupama, είναι συνέπεια της πολιτικής τεχνικής εξυγίανσης, η οποία εφαρμόστηκε πριν από την εξαγορά.

Η νέα διοικούσα ομάδα δρομολόγησε ένα σχέδιο εμπορικής ανάκαμψης σύμφωνα με την ανακοίνωση του ομίλου Groupama.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v