Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 30 2017

Μυτιληναίος: Ερχεται μεγάλο ομολογιακό, με συμμετοχή και της EBRD

Μυτιληναίος: Ερχεται μεγάλο ομολογιακό, με συμμετοχή και της EBRD

«Είμαστε ανοιχτοί στο να πραγματοποιήσουμε ακόμα περισσότερα», δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος της EBRD κ. Pilloux σε συνέδριο που έγινε στην Κύπρο, αναφερόμενος στην αναπτυξιακή βοήθεια προς τη χώρα μας.

Κι από ό,τι φαίνεται στην περίπτωση αυτή ισχύει η γνωστή ρήση «αμ’ έπος αμ’ έργον». Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, από το εξωτερικό, η τράπεζα ενέκρινε τη συμμετοχή της στο μεγάλο ομολογιακό δάνειο (κι όταν λέμε μεγάλο εννοούμε… ΜΕΓΑΛΟ), που πρόκειται να εκδώσει ο όμιλος Μυτιληναίος το προσεχές διάστημα.

Ασφαλώς πρόκειται για ψήφο εμπιστοσύνης στον όμιλο από την τράπεζα, που έχει θέσει ως στόχο να βοηθήσει τη χώρα μας να επιστρέψει στην ανάπτυξη.

Στελέχη της έχουν δηλώσει ότι βρίσκονται στην Ελλάδα για να ενισχύουν χρηματοδοτικά όλους τους τομείς που εκτιμούν ότι παρουσιάζουν περιθώρια ανάπτυξης και κυρίως εκείνους που μπορούν να υλοποιήσουν στην πράξη τέτοια σχέδια, με παραγωγικό και εξαγωγικό προσανατολισμό.

Για τον ίδιο τον όμιλο Μυτιληναίου, η συμμετοχή της EBRD δίνει μια σαφή ένδειξη για την πορεία του ομολογιακού και ενισχύει τις προσδοκίες για δυναμικές παραγωγικές επενδύσεις εκ μέρους του στο προσεχές μέλλον.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε δε ότι η στήριξη από την EBRD δίνει στη Μυτιληναίoς «αέρα» ευρωομολόγου...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v