Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 12 2017

Σφηνάκια για Alpha Bank, Πειραιώς και Eurobank

Σφηνάκια για Alpha Bank, Πειραιώς και Eurobank

ΑLPHA BANK: Τον Ε. Κάββαλο, ως πρόσφατα υπεύθυνο στρατηγικής στην Πειραιώς για τις εισπράξεις και αναδιαρθρώσεις δανείων ιδιωτών, εντάσσει στο δυναμικό της η Alpha Bank.

Όπως πληροφορείται η στήλη, ο κ. Κάββαλος θα αναλάβει θέση συμβούλου, δίπλα στον Αρτέμη Θεοδωρίδη, αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο, που έχει την ευθύνη των καθυστερήσεων.

 

ΑLPHA BANK-ΟΕΔ: Ο όµιλος συµµετείχε στη νέα έκδοση οµολόγου 5ετούς διάρκειας από το Δημόσιο, ανταλλάσσοντας ομολογίες, ονοµαστικής αξίας 440 εκατ. ευρώ, της έκδοσης που λήγει στις 17 Απριλίου του 2019.

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΑΠΟΜΕΙΩΣΕΙΣ: Στον σχηματισμό πρόβλεψης απομείωσης 74,1 εκατ. ευρώ για τις διακοπτόμενες δραστηριότητές της προχώρησε στο α' εξάμηνο η τράπεζα.

Η απομείωση αφορά κατά κύριο λόγο τη θυγατρική στη Σερβία (Piraeus Bank Beograd), για την οποία βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνισμός πώλησης.

 

ΕΤΕ-ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ REPOS: Στο τέλος του πρώτου εξαμήνου, η Εθνική είχε συμβάσεις επαναγοράς ομολόγων με άλλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς εξωτερικού (repos) ύψους 4,5 δισ. ευρώ.

 

EUROBANK-GRIVALIA: Κατά 30 μονάδες βάσης αυξάνεται ο δείκτης κεφαλαίου κοινών μετοχών της κατηγορίας 1 (CET 1) της Eurobank, λόγω της αποεπένδυσής της από την Grivalia ΑΕΕΑΠ.

Η ενίσχυση έρχεται από τη μη ενοποίηση σταθμισμένου ενεργητικού (RWA) ποσού 875 εκατ. ευρώ περίπου.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v