Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 8 2017

Βίλες στην Αττική προς... 55 εκατ. ευρώ η μία!

Βίλες στην Αττική προς... 55 εκατ. ευρώ η μία!

Μέσα στην παραζάλη των τελευταίων ημερών, λόγω της «πρεμούρας» των τραπεζών να βγάλουν προς πώληση χαρτοφυλάκια ή μεμονωμένα δάνεια, η στήλη λησμόνησε να σας μεταφέρει μια από τις πιο ωραίες ιστορίες, που εξελίσσονται τώρα.

Μεγάλος επιχειρηματίας του τουριστικού κλάδου έχει αναθέσει σε ξένη τράπεζα τη διενέργεια διαγωνισμού για να βρει χρηματοδότηση.

Τα δύο τρίτα της αναζητούμενης χρηματοδότησης θα κατευθυνθούν για αποπληρωμή τραπεζικών υποχρεώσεων, ώστε να ακολουθήσει «γενναία» ρύθμιση του εναπομείναντος δανεισμού. Το ένα τρίτο θα πάει για επενδύσεις.

Το πλάνο προβλέπει την ανέγερση 35 βιλών, σε έκταση που ελέγχει με μακροχρόνια παραχώρηση ο όμιλος και στην οποία λειτουργεί ήδη γνωστό ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο και οι βίλες προβλέπεται να πωληθούν και από το τίμημα θα πάρει πίσω τα λεφτά του ο επενδυτής μαζί με μια αξιόλογη απόδοση.

Ακούγεται ωραίο αλλά δεν ξέρουμε πόσο ρεαλιστικό είναι. Για παράδειγμα, προβλέπεται ότι 5 από τις 35 βίλες θα πωληθούν προς 55 εκατ. ευρώ η μία!

Τώρα, θα μου πείτε, δεν είναι άδικο να αφήσουμε μια μικρή λεπτομέρεια να χαλάσει μια ωραία ιστορία;

Μαζί σας, αλλά βλέπετε, υπάρχουν και οι… κακές τράπεζες, οι οποίες, εν τω μεταξύ, έχουν στείλει τελεσίγραφο ότι μέχρι το τέλος του έτους πρέπει να καταβληθεί δόση 90 εκατ. ευρώ.

Αλλιώς, πάμε για άλλη ιστορία…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v