Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 6 2017

Το tweet του Αμερικανού πρέσβη και τα... προσωπικά δεδομένα

Το tweet του Αμερικανού πρέσβη και τα... προσωπικά δεδομένα

G. PYATT: Με ένα tweet, ο πρέσβης των ΗΠΑ στη χώρα μας Geoffrey Pyatt έκανε γνωστή την επίσκεψή του στον τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) του ΔΕΣΦΑ στη Ρεβυθούσα.

Ο κ. Pyatt, όπως πληροφορείται η στήλη, ζήτησε από μόνος του την περιήγηση στα έργα αναβάθμισης που εκτελούνται αυτή την περίοδο και για την ακρίβεια αφορούν στην κατασκευή της τρίτης δεξαμενής.

Ο πρέσβης ευχαρίστησε τη διοίκηση του Διαχειριστή για την ξενάγηση, την οποία ανέλαβε ο ίδιος ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Σωτήρης Nίκας.

Το ενδιαφέρον, όμως, από την επίσκεψη του κ. Pyatt είναι η ευχή που έκανε, ώστε η Ελλάδα να γίνει η τρίτη ευρωπαϊκή χώρα που θα εισάγει αμερικανικό LNG.

Να σημειώσουμε ότι οι άλλες δύο είναι η Ολλανδία και η Πολωνία, ενώ όσον αφορά την εισαγωγή ποσοτήτων υγροποιημένου αερίου από τις ΗΠΑ, να θυμίσουμε την πρόσφατη εκδήλωση πρόθεσης των ΗΠΑ να κάνουν διεθνή διαγωνισμό για την προμήθεια του συγκεκριμένου καυσίμου.

Κι έγινε λίγο πριν την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Ουάσινγκτον...

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Έντονους πονοκεφάλους σε πολλούς επιχειρηματικούς κλάδους (ιδίως υπηρεσιών, όπως π.χ. στην ιδιωτική υγεία και στις ασφαλιστικές εταιρείες) έχει προκαλέσει ο ευρωπαϊκός Κανονισμός περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, ο οποίος θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται μέσα στο 2018.

Η ουσία είναι πως τα διοικητικά πρόστιμα που προβλέπονται μπορούν να φτάσουν έως και τα 20 εκατ. ευρώ και πως πολλές εταιρείες θα πρέπει να αλλάξουν τα συστήματα τήρησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων των πελατών τους και να «χτίσουν» άλλα, με νέες προδιαγραφές και μεθόδους.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v