Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 14 2018

Η Forthnet και η απαλλαγή από τα «βαρίδια»

Η Forthnet και η απαλλαγή από τα «βαρίδια»

Θετικό αντίκτυπο στην εν εξελίξει διαδικασία αναζήτησης στρατηγικού επενδυτή για τη Forthnet έχει η απόφαση της διοίκησης να τερματίσει μονομερώς τις συμβάσεις κεντρικής διαχείρισης (ΣΚΔ) που είχε υπογράψει η Nova με τον Συνεταιρισμό της SuperLeague για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, 2018-2019.

Στελέχη που παρακολουθούν τη διαδικασία που προωθεί η Nomura υποστηρίζουν πως η απόφαση απαλλάσσει την εισηγμένη από σημαντικό βάρος, σε περίοδο που το προϊόν «ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου» συνεχώς υποβαθμίζεται.

Μάλιστα, εδώ και δύο-τρία χρόνια, με στόχο να προφυλάξει την επένδυσή της, η διοίκηση της εισηγμένης είχε ζητήσει σειρά αλλαγών στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ώστε να ενισχυθεί η εικόνα και η εμπορικότητά του.

Οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες δυσκολεύονταν να συμφωνήσουν στις αλλαγές, με αποτέλεσμα να ανακοινωθεί τελικά την Τρίτη η οριστική ρήξη μιας σχέσης που δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί και η καλύτερη.

Όπως ανακοίνωσε χθες στο Χ.Α. η διοίκηση της εταιρείας, «το συμβατικό τίμημα των ΣΚΔ για τις 15 ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, από το οποίο αποδεσμεύθηκε η Εταιρεία, ανέρχεται σε €37.597.285».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v