Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 24 2018

Σφηνάκια για ψάρια και ανασφάλιστα οχήματα

Σφηνάκια για ψάρια και ανασφάλιστα οχήματα

Νηρεύς- Σελόντα: Στην Αθήνα θα βρεθούν την επόμενη εβδομάδα στελέχη της Lazard που χειρίζονται το project Nemo (πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των δύο εταιρειών).

Η έλευσή τους εκτιμάται ότι διενεργείται για να εισέλθει η διαπραγμάτευση με τις Amerra και Diorasis στην τελική της ευθεία.

Προς το παρόν, πάντως, οι δύο επενδυτές δεν είναι ενήμεροι για τα επόμενα βήματα της διαδικασίας… 

 

ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ: Ενόψει της επικείμενης διασταύρωσης στοιχείων στην οποία σύντομα θα προχωρήσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (προφανώς, η σχετική διασταύρωση θα επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα), οι άνθρωποι της ασφαλιστικής αγοράς δίνουν τρεις σύντομες -αλλά χρήσιμες- συμβουλές προς όσους οδηγούς είναι σήμερα ακάλυπτοι.

Πρώτον, είναι πολύ προτιμότερη η άμεση κάλυψη με ένα -φτηνό έστω- ασφάλιστρο, σε σχέση με το πρόστιμο από την ΑΑΔΕ και κυρίως σε σχέση με τους κινδύνους ενός πιθανού τροχαίου ατυχήματος.

Δεύτερον, είναι σαφώς φτηνότερο (ανά μήνα) ένα δωδεκάμηνης διάρκειας συμβόλαιο, παρά ένα βραχυπρόθεσμο συμβόλαιο (πχ διάρκειας τριών μηνών).

Και τρίτον, το φτηνότερο ασφάλιστρο δεν είναι πάντα και το «οικονομικότερο», καθώς στην αγορά -ως γνωστό- σε μεγάλο βαθμό, ό,τι δίνεις παίρνεις.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v