Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 27 2018

Τελειώνει εδώ το σίριαλ της ΕΛΛΑΚΤΩΡ;

Τελειώνει εδώ το σίριαλ της ΕΛΛΑΚΤΩΡ;

Μπορεί ο Δημήτρης Κούτρας να πέρασε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του, αλλά φαίνεται πως η πλευρά του αντιπροέδρου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ και του διευθύνοντος συμβούλου Λεωνίδα Μπόμπολα επικρατεί στην πολυετή κόντρα κορυφής για την τύχη του κατασκευαστικού ομίλου.

Τουλάχιστον σύμφωνα με τα πρωινά σενάρια, γιατί το απόγευμα... κυκλοφορούν διαφορετικά!

Σύμφωνα με τα πρωινά σενάρια, πάντως, τα αδέρφια Αναστάσιος και Δημήτρης Καλλιτσάντσης ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από τον όμιλο στον οποίο είχαν ενταχθεί από τα μέσα της δεκαετίας του '70 και θα πωλήσουν τις μετοχές που κατέχουν στους κ.κ. Κούτρα και Μπόμπολα. Είναι σίγουρο; Κανείς δεν ξέρει, μέχρι να ανακοινωθεί επισήμως κάποια συμφωνία που να δείχνει ποιος επικράτησε!

Η ατμόσφαιρα είναι εδώ και μήνες «εκρηκτική» και κάποια στιγμή θα βρεθεί μια λύση, αφού υπάρχουν και πιέσεις από τις τράπεζες. Η ατμόσφαιρα είναι τόσο... φιλική που κάποιοι από τους μετόχους αποφεύγουν να συναντηθούν στους διαδρόμους. Σε φιλικό κλίμα, πάντα, είχαν καταθέσει (μέσω εκπροσώπων) σειρά ερωτήσεων κατά της μίας ή της άλλης πλευράς στην τελευταία γενική συνέλευση!

Δικαιώνονται, πάντως, όσοι είχαν προβλέψει, από τα τέλη της δεκαετίας του '90, όταν είχε ανακοινωθεί η σύμπραξη της Ελληνικής Τεχνοδομικής με την ΑΚΤΩΡ, πως αυτός ο γάμος δεν θα έχει καλό τέλος.

Οσο για τη νέα στρατηγική του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, θα πρέπει να περιμένουμε πως θα επικεντρωθεί στα αντικείμενα που συνδέονται με τις κατασκευές. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v