Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 2 2018

Τί σημαίνει η πρωτόγνωρη... βιασύνη στον Περσέα;

Τί σημαίνει η πρωτόγνωρη... βιασύνη στον Περσέα;

Πρωτόγνωρη «βιασύνη» φέτος στον Περσέα, για την έκδοση των ετήσιων αποτελεσμάτων και τη διεξαγωγή της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων.

Φέτος, λοιπόν, τα αποτελέσματα του 2017 θα δημοσιευθούν την προσεχή Δευτέρα (τελευταία εκ του νόμου προθεσμία η 30ή Απριλίου…) και η τακτική γενική συνέλευση προγραμματίζεται για την 29η Μαρτίου (τελευταία προθεσμία η 10η Σεπτεμβρίου…), όταν πέρυσι είχε διεξαχθεί στις 31 Μαΐου, πρόπερσι στις 29 Ιουνίου και το 2015 στις 26 Ιουνίου.

Το μυαλό των περισσότερων βέβαια θα συσχετίσει την ταχύτατη ανακοίνωση των ετήσιων αποτελεσμάτων και της τακτικής γενικής συνέλευσης με τις διαδικασίες πώλησης του μεγαλύτερου μετόχου της εισηγμένης, των Ιχθυοτροφείων Σελoντα.

Ωστόσο, κύκλοι που πρόσκεινται στον όμιλο εξέφρασαν και αυτοί την απορία τους: «Όσο καλύτερα ή χειρότερα και αν είναι τα ετήσια αποτελέσματα του Περσέα, δεν θα είναι σε θέση να επηρεάσουν τις προσφορές των ενδιαφερομένων για τη Σελόντα, οι οποίες άλλωστε έχουν ουσιαστικά δοθεί», ανέφεραν χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως «ούτε μέρισμα πρόκειται να διανεμηθεί στους μετόχους»…

Οψόμεθα…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v