Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 26 2018

Πού «δεν τα βρήκαν» ΕΥΡΩΒ-Alpha και οι βαλκανικές κινήσεις της Πανγαία

Πού «δεν τα βρήκαν» ΕΥΡΩΒ-Alpha και οι βαλκανικές κινήσεις της Πανγαία

ALPHA BANK-EUROBANK: Ματαιώθηκε το κοινό εγχείρημα των δύο τραπεζών για ανάθεση στην Alvarez and Marsal της πιλοτικής διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων μικρομεσαίων επιχειρήσεων με εξασφαλίσεις.

Η A&M συνεχίζει πλέον με την Alpha Bank.

 

ΠΑΝΓΑΙΑ: Μέσω διαγωνισμού αποκτά, τελικώς, το υπό ανέγερση εμπορικό κέντρο Plaza στη Σόφια η Εθνική Πανγαία, βάζοντας τέλος σε μια πολυετή περιπέτεια.

Όπως προκύπτει από τις αναλυτικές οικονομικές καταστάσεις της Πανγαία, η θυγατρική της, PNG Properties EAD, ανακηρύχθηκε πλειοδότης στον δημόσιο διαγωνισμό για την απόκτηση 63 οριζόντιων ιδιοκτησιών του εμπορικού κέντρου καθώς και του οικοπέδου. Η τελική μεταβίβαση αναμένεται να ολοκληρωθεί στο προσεχές διάστημα.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω υπό ανάπτυξη εμπορικό κέντρο ανήκει στον όμιλο Μαρινόπουλου και η Πανγαία είχε δώσει 6,6 εκατ. ευρώ προκαταβολή για την απόκτησή του.

Όλα αυτά πριν την κατάρρευση του ομίλου. Το υπό ανέγερση εμπορικό δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτά που μεταβιβάστηκαν στη Σκλαβενίτης, αλλά παρέμεινε στη Μαρινόπουλος και βγήκε στο... σφυρί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v