Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 3 2018

Τα δάνεια της Σφακιανάκης και το ομολογιακό της Druckfarben

Τα δάνεια της Σφακιανάκης και το ομολογιακό της Druckfarben

Druckfarben: Όπως διαβάζουμε στις ετήσιες λογιστικές καταστάσεις της εταιρείας, τον Ιανουάριο υπεγράφη «πρόταση συνεργασίας» με Εθνική Τράπεζα και Alpha Bank σχετικά με τη διοργάνωση κοινού ομολογιακού δανείου, πενταετούς διάρκειας, ποσού 21 εκατ. ευρώ, με σκοπό την αναχρηματοδότηση ισόποσων υφιστάμενων δανείων.

Η εισηγμένη εκτιμά ότι μέχρι την 31η Μαΐου θα έχει ολοκληρωθεί και υπογραφεί η σύμβαση του ομολογιακού δανείου και επακόλουθα η αναδιάρθρωση του τραπεζικού δανεισμού της.

 

Σφακιανάκης: «Η εταιρεία βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαδικασίας αναδιάρθρωσης των ομολογιακών και άλλων δανειακών υποχρεώσεών της με τις πιστώτριες τράπεζες και η ημερομηνία λήξης των εν λόγω δανειακών υποχρεώσεων έχει παραταθεί έως την 30ή Ιουνίου 2018.

Η πιστή εκτέλεση του σχεδίου αναδιάρθρωσης που έχει συμφωνηθεί με τις πιστώτριες τράπεζες καθιστά την εταιρεία και τον όμιλο ανταγωνιστικότερους και ουσιαστικά βιώσιμους και θα επιτρέψει την απρόσκοπτη συνέχιση της δραστηριότητάς τους», δηλώνει η διοίκηση της εισηγμένης.

Αύξηση εσόδων κατά 7%, EBITDA κατά 27% (στα 32,3 εκατ.) και μείωση ζημιών (από τα -7,6 στα -5,4 εκατ. ευρώ), τα αποτελέσματα του εισηγμένου Ομίλου το 2017.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v