Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 13 2018

Ενωση Τραπεζών: Οι απουσίες και η... μοναξιά της ροτόντας

Ενωση Τραπεζών: Οι απουσίες και η... μοναξιά της ροτόντας

ΑΠΟΥΣΙΑ. Ήταν όλοι εκεί στη χθεσινή εκδήλωση της ΕΕΤ εκτός από τον έμπειρο τραπεζίτη Γιάννη Κωστόπουλο, ο οποίος μπορεί να έλειπε, αλλά βραβεύθηκε από τον πρόεδρο της Ένωσης Νικόλαο Καραμούζη. «Παραμένει πιστός φίλος και βαθιά ανθρώπινος», είπε ο κ. Καραμούζης.

Υπήρξε όμως και μια άλλη απουσία που συζητήθηκε: Αυτή του Μιχάλη Σάλλα. Του τραπεζίτη που, όπως έλεγαν κάποιοι στα πηγαδάκια, άλλαξε το ρου της τραπεζικής στην Ελλάδα.

 

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. Στην εκδήλωση της ΕΕΤ δεν συμμετείχαν επιχειρηματίες παρά μόνο τραπεζικά στελέχη, νυν και πρώην. Υπήρξε όμως μια εξαίρεση, ο επιχειρηματίας Β. Θεοχαράκης. Κι αυτό διότι υπήρξε βασικός μέτοχος της Εγνατία Τράπεζας.

Βέβαια, δεν έλειπαν οι δηλητηριώδεις γλώσσες ότι τα δάνεια του ομίλου είναι ιδιαίτερα υψηλά και χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης. Η αλήθεια είναι ότι στις ροτόντες του Ζαππείου δεν καθόταν και πρώτο τραπέζι πίστα... όπου κάθονταν τα πρωτοκλασάτα τραπεζικά στελέχη.

 

Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΡΟΤΟΝΤΑΣ. Δεν φθάνει ότι ήρθε τελευταίος αλλά κάθισε σε μια ροτόντα με μόλις δύο άτομα, μόνος του, με κενές θέσεις δεξιά και αριστερά. Ο λόγος για τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος πήγε στο επίσημο δείπνο της Ένωσης.

Χθες το πρωί, στην γενική συνέλευση της ΕΕΤ παρευρέθηκε ο γιος του...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v