Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 22 2002

Το ”ράλι” της Wall και τα προβλήματα στο Χ.Α.

Η χθεσινή άνοδος της Wall Street φαίνεται να αναπτερώνει τις ελπίδες των ”ταύρων”, ενώ το πρώτο σημαντικό σημείο ”αντίστασης” για το δείκτη DOW προσδιορίζεται περίπου 200 μονάδες υψηλότερα, στις 8700 και κάτι ..ψιλά!!

Εν τούτοις, στη ”δική μας” αγορά, τα τραπεζικά blue chip συνεχίζουν να εμφανίζουν αδυναμίες. Πολλά θα κριθούν σήμερα ανάλογα με τα ”μαντάτα” που θα έχουμε από τη Ρουμανία για τον ΟΤΕ (η γνωστή πλέον σε όλους υπόθεση της RomTelecom), αλλά και από την κίνηση των τριών ”ιστορικών” τραπεζών.

Εν ολίγοις, αν αυτή ειδικά την εβδομάδα ο δείκτης δεν επιχειρήσει να διασπάσει τις 1840-50 μονάδες, μάλλον θα έχουμε πρόβλημα στον ”πυρήνα” της αγοράς, δηλαδή τις τράπεζες και τον ΟΤΕ.

Ενα πρόβλημα που για να ”λυθεί” θα απαιτήσει πλέον την κατοχύρωση νέων υψηλών στις αγορές του εξωτερικού (μιλάμε για τον Dow πάνω από τις...9000 μονάδες!!!)

Τούτων δοθέντων, ο Χαμαιλέων ποντάρει σήμερα υπέρ της ανόδου, με έμφαση στη μικρή-μεσαία κεφαλαιοποίηση και ίσως με απόπειρα διάσπασης των 1840-50 μονάδων...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v