Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 28 2002

Νέα βάσανα για τον ΟΤΕ και στην Αρμενία

Σα να μην έφθαναν οι εξελίξεις στη διαπραγμάτευση του ΟΤΕ με τους Ρουμάνους για την περιβόητη ROmTelecom (περί της οποίας περισσότερα θα διαβάσετε σε σχετική είδηση του euro2day.gr, που προέρχεται από τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία) φαίνεται ότι υπάρχουν δυσάρεστες εξελίξεις που αφορούν μια άλλη επένδυση του τηλεπικοινωνιακού μας οργανισμού, αυτή τη φορά στην....Αρμενία.

Ως προς τις τελευταίες εξελίξεις στη Ρουμανία, είναι προφανές ότι η ηγεσία του ΟΤΕ:

-Είτε προσπαθεί να προκαταλάβει τις εξελίξεις και ανακοινώνει συμφωνίες που δεν έχει κλείσει, προσπαθώντας να δημιουργήσει ή να διασκεδάσει εντυπώσεις (πράγμα που δεν ταιριάζει καθόλου σε μια εταιρία που είναι εισηγμένη σε δύο χρηματσιτηριακές αγορές)

- Είτε διαπραγματεύεται με αναξιόπιστους συνομιλητές (έστω κι αν πρόκειται για κυβερνητικά στελέχη της παρακείμενης χώρας), οι οποίοι τους εκθέτουν σε κάθε ευκαιρία και δημιουργούν σοβαρές υπόνοιες για το κύρος και την αξιοπιστία της όποιας συμφωνίας τελικά προκύψει!!!

Σε κάθε περίπτωση, η όλη κατάσταση χρήζη άμεσης και πλήρους διευκρίνισης πριν κουρελιαστεί τελείως (και διεθνώς) το κύρος του Οργανισμού!!!

Τα προβλήματα όμως δεν τελειώνουν στη Ρουμανία. Και πάλι μέσω των διεθνών πρακτορείων, ο Χαμαιλέων πληροφορείται ότι ”καρατομήθηκε” την Παρασκευή ο διεθύνων την ArmenΤel στην Αρμενία, ο κ. Νίκος Γεωργούλας!!!

Σύμφωνα με τα σχετικά τηλεγραφήματα, η παύση του κ. Γεωργούλα σχετίζεται με την σύγχυση που προέκυψε κατά την εισαγωγή και διανομή του πακέτου υπηρεσιών Easy Card στην Αρμενία.

Ωστόσο, γίνεται επίσης λόγος και για οικονομικές διαφορές μεταξύ του Δημοσίου της Αρμενίας και των OTE-ArmenTel, για τις οποίες υπήρξε ήδη δικαστική απόφαση ”συντηρητικής κατάσχεσης” μέρους των μετοχών της ArmenTel. (σ.σ. Ο Χαμαιλέων δεν είναι νομικός κι έτσι παραθέτει και τον αγγλικό όρο σύμφωνα με τον οποίο the shares where suspended), ενώ γίνεται λόγος και για το ενδεχόμενο εκπλειστηρίασής των!!!

Τι ακριβώς συμβαίνει στην Αρμενία;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v