Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 4 2002

Ο ΟΤΕ και η υπόθεση της Αρμενίας

Εγκαίρως ο Χαμαιλέων σας ενημέρωσε για τα ”προβληματάκια” του ΟΤΕ (βασικού-σχεδόν...μόνου- μετόχου του εκεί τηλεπικοινωνιακού μονοπωλίου Armentel), στην Αρμενία.

Οπως γράψαμε υπήρξε προ ημερών η απομάκρυνση του διευθύνοντος την ArmenTel, κ. Νίκου Γεωργούλα, αλλά και κάποιες ..δικαστικές εξελίξεις με το τοπικό Δημόσιο, που είχαν ως αποτέλεσμα τη.. δέσμευση ενός πακέτου μετοχών της εταιρίας, με σκοπό την εκπλειστηρίασή του!!

Μαθαίνουμε λοιπόν τώρα, λίγες μέρες αργότερα, ότι ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης της Αρμενίας δήλωσε πως αυτές οι μετοχές πρόκειται να εκπλειστηριαστούν στις ... 13 Νοεμβρίου.

Κι ότι ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους αγοραστές(!) είναι η ρωσική RosTelecom, αλλά και μιά-δυό εταιρίες από χώρες της Δύσης.

Με δεδομένο ότι όλος ο καυγάς φαίνεται να γίνεται για ένα ”πάπλωμα” αξίας μόλις 1,5 εκατ. δολαρίων, μήπως, τώρα που οι εξελίξεις στη Ρουμανία φαίνεται να μπήκαν σε μια σειρά, πρέπει να ενημερωθούμε και από την... ελληνική πλευρά;

Υ.Γ. Κάποιες άλλες πληροφορίες, αυτή τη φορά από την ΠΓΔΜ (Σκόπια) αναφέρουν ότι κι εκεί υπάρχει μια μικρή τηλεπικοινωνιακής φύσεως εμπλοκή, ως προς την δραστηριοποίηση της τοπικής θυγατρικής του ΟΤΕ στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας. Μια εμπλοκή που φέρεται να έχει σχέση με την Μobimak (τη μόνη ως τώρα εταιρία κινητής) και τους..τσαμπουκάδες της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v