Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 7 2002

LogicDis: ”Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα”

”Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα”...

Η φράση ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της εισηγμένης εταιρίας πληροφορικής LogicDis, που ως παιδί δύο διαφορετικών εταιριών (γονέων) – Computer Logic και DIS, με κοινό ανάδοχο... την EFG Eurobank, επλήγη στα μάτια των επενδυτών από τις ”κόντρες” της ηγεσίας.

Μετά τα όσα πρόσφατα συνέβησαν στην εταιρία με την αποχώρηση ενός εκ των γονέων (του διευθύνοντος συμβούλου της πάλαι ποτέ Computer Logic κ. Αχ. Χατζηνίκου), η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου από το οποίο εκπαραθυρώθηκαν πλήρως τα μέλη της εν λόγω συγχωνευθείσας εταιρίας, φαίνεται ότι θα ρίξει ”λάδι στη φωτιά” και... μπαρούτι στον πόλεμο των Αχ. Χατζηνίκου και Ι. Κυριακόπουλου.

Τα νέα μέλη που αντικατέστησαν τους ανθρώπους της Computer Logic αποτελούν επιλογές της EFG Eurobank, σε μια προσπάθεια αναδιοργάνωσης της εταιρείας και επίλυσης των όποιων προβλημάτων αυτή αντιμετωπίζει σε οικονομικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο αποφάσεων.

Φαίνεται πως το ”μεγάλωμα” της εταιρίας έχει πια περάσει στα χέρια του αναδόχου (που έχει κάνει σημαντική επένδυση), ενώ ο έτερος γονέας (Α. Χατζηνίκος) προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκτήσει δικαιώματα... επισκέψεων τα Σαββατοκύριακα.

Να δούμε πώς θα αντιδράσει...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v