Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 6 2002

”Μονομαχία στο.... Ελ Πάσο” για την ΕΞΕΛΙΞΗ

Πραγματική... ”Μονομαχία στο Eλ Πάσο” αναμένουν οι γνώστες προσώπων και πραγμάτων, κατά τη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΕΕΧ την Παρασκεύη 22 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο ”Εσπέρια”.

Tο... ”πιστολίδι” αναμένεται να πέσει κατ αρχήν από την πλευρά του μεγαλομετόχου της εταιρίας, κ. Παν. Kονταλέξη (ελέγχει άνω του 5% των μετοχών, μέσω νομικού προσώπου), που στις 20 Oκτωβρίου φέτος ζήτησε από το ΔΣ της EΞEΛIΞHΣ να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων ώστε να συζητηθούν πέντε... θεματάκια που τον ”ενδιέφεραν”, ασκώντας τα δικαιώματα που του παρέχει η νομοθεσία.

H EΞEΛIΞH ”υπήκουσε” στις επιθυμίες του μεγαλομετόχου της με μία ομως διαφορά: αντί των πέντε θεμάτων που ζήτησε ο κ. Kονταλέξης, αποφάσισε να θέσει στην ημερήσια διάταξη... δύο!

Tο πρώτο αφορά στον επανα-καθορισμό εκτελεστικών, μη εκτελεστικών κλπ μελών του ΔΣ. Tο δεύτερο αφορά στο αίτημα του κ. Kονταλέξη περί ”καταγγελίας της σύμβασης διαχείρισης της EΞEΛIΞHΣ με την Arrow Asset Management AEΠEY” (που μάλλον θα έχει ενδιαφέρον και... γαργαλιστικές λεπτομέρειες στη συζήτησή του).

Tα άλλα τρία θέματα που ΔEN εγκρίθηκαν και που ζητούσε ο κ. Kονταλέξης ήταν:

-Ο ”περιορισμός λειτουργικών δαπανών της εταιρίας” (ποιός άραγε ΔEN θά’ θελε να συζητήσει ένα τόσο καλό για το bottom line θέμα τις χαλεπές μέρες που διάγουμε;)

-Ο ”περιορισμός των δραστηριοτήτων της εταιρίας στις επιτρεπόμενες από το νομοθετικό πλαίσιο που τις διέπει” (αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν και δραστηριότητες που ΔEN ειναι επιτρεπόμενες;)

Και τέλος, η ”αιτιολόγηση της θέσης που ελαβε η εταιρία κατά την άσκηση των δικαιωμάτων ψήφου στη γενική συνέλευση της LOGIC DIS της 26/8/2002”.

Οι...κακές γλώσσες πάντως επιμένουν, ότι ο κ. Kονταλέξης θα επιδιώξει να ”οπλισθεί” με δικαστική απόφαση που θα επιβάλλει την συζήτηση όλων αυτών των θεμάτων, ώστε να εμφανισθεί για το... ”Eλ Πάσο” του στο χώρο του ”Eσπέρια”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v