Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 11 2020

Οι διαρροές της Hard Rock και η είσοδος ιδιωτών στο μετρό

Οι διαρροές της Hard Rock και η είσοδος ιδιωτών στο μετρό

ΚΑΖΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ: Εντονα κυκλοφόρησε χθες η φήμη περί παρέμβασης της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) στον διαγωνισμό για την άδεια καζίνου στο Ελληνικό και περί «παγώματος» της διαδικασίας μέχρι να εξεταστεί, επί της ουσίας, η προσφυγή που έχει καταθέσει η Hard Rock, η οποία και αποκλείστηκε.

Το βράδυ, μάλιστα, η φήμη επισημοποιήθηκε, καθώς εκδόθηκε και ανακοίνωση από την αμερικανική εταιρεία, η οποία υποστηρίζει ότι η απόφαση της Επιτροπής «αναδεικνύει τη σοβαρότητα, καθώς και τη νομική και πραγματική θεμελίωση της Προσφυγής της Hard Rock International».

Η διαδικασία, όμως, είχε ούτως ή άλλως σταματήσει και η διοίκηση της Επιτροπής Παιγνίων είχε ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα την ΑΕΠΠ πως δεν πρόκειται να προχωρήσει μέχρι να αποφασίσει σχετικά η Αρχή.

Η διοίκηση της ΑΕΠΠ έπρεπε, επίσης, για το τυπικό της υπόθεσης, να στείλει το σχετικό μήνυμα στην Επιτροπή Παιγνίων.

Συνεπώς πραγματική παρέμβαση δεν υπήρξε...

 

ΜΕΤΡΟ: Από τη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει η είσοδος ιδιωτών στη λειτουργία μετρό. Μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για τον ιδιώτη που θα ελέγχει την εταιρεία λειτουργίας του μετρό Θεσσαλονίκης, η οποία πρέπει να έχει συσταθεί και στελεχωθεί πριν ολοκληρωθούν τα έργα.

Αλλά και στην Αθήνα υπάρχουν σκέψεις για είσοδο ιδιωτών στη λειτουργία, μέσω των σχεδίων επέκτασης του σημερινού δικτύου.

Στην Αττικό Μετρό έχουν υποστηρίξει πως μελετούν το ενδεχόμενο να αναλάβουν ιδιώτες την κατασκευή και διαχείριση τμημάτων του δικτύου. Μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, βέβαια, πρέπει να δούμε τι θα γίνει με την κρατική Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ ΑΕ) που διαχειρίζεται σήμερα το δίκτυο του μετρό, του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου και του τραμ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v