Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 16 2002

Το... αχτύπητο ”ντουέτο” IDEAL-PLIAS

Θυμάστε τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί (για να μην πούμε... καλλιεργηθεί και παρεξηγηθούμε!!) γύρω από τις προοπτικές των ”ομίλων” της IDEAL και της PLIAS (πρώην Παπουτσάνης για όσους το έχουν λησμονήσει). Ε λοιπόν καμία σχέση με την σκληρή πραγματικότητα!!!

Οι δύο εισηγμένες, κοινό σημείο των οποίων, πέραν των μεγάλων υποχρεώσεων και των μεγάλων ζημιών, είναι οι βασικοί μέτοχοι (όμιλος Δαυίδ-Λεβέντη) στο 9μηνο κατάφεραν να πάνε από το κακό, στο... χειρότερο.

Η PLIAS εξακολουθεί να έχει αρνητική καθαρή θέση σε ενοποιημένο επίπεδο με ζημιές που ξεπέρασαν τα 9,7 εκατ. ευρώ έναντι τζίρου 41 εκατ. ευρώ, ενω η IDEAL πέραν της μεγάλης αύξησης των ζημιών παρουσίασε και εκτίναξη των υποχρεώσεων της, από τα 59 στα 77 εκατ. ευρώ!!!

Στη περίπτωση της IDEAL ενδεχομένως θα θυμάστε οτι η εταιρία απαξίωσε να ενημερώσει το κοινό για το τίμημα πώλησης του υπολοίπου ποσοστού που κατείχε στην Ideal Telecom. Στη λογιστική κατάσταση του 9μήνου πάντως υπάρχει σημείωση σύμφωνα με την οποία, από την πώληση αυτή κατέγραψε ζημία ύψους 2,3 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v