Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 14 2003

Τα περίπλοκα ”προξενιά” της Πεντεδέκας

Για να μείνουμε όμως στον ίδιο χώρο, πολύ κοντά σε συμφωνία συγχώνευσης με άλλες χρηματιστηριακές εταιρίες βρίσκεται η Πεντεδέκας ΑΧΕΠΕΥ, όπως αναφέρουν πληροφοριοδότες του Χαμαιλέοντα, σύμφωνα με τους οποίους, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες δεν αποκλείεται να υπάρξουν και... επίσημες ανακοινώσεις.

Κατα τις ίδιες πληροφορίες, η Πεντεδέκας βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε συζητήσεις όχι με μία αλλά με τέσσερις (!!) εταιρίες από τις οποίες οι δύο- αμφότερες ιδιωτικές- φέρονται να έχουν ήδη συμφωνήσει στα βασικά σημεία μιας συγχώνευσης.

Εφόσον συγχωνευθούν οι δύο ( που ενδέχεται να γίνουν...τρείς μαζί με την Πεντεδέκας) θα δώσουν έμφαση κυρίως σε μικρούς πελάτες, κι όχι σε θεσμικούς, με στόχο την παροχή ευρείας γκάμας επενδυτικών προϊόντων.

Οι πληροφορίες όμως δεν σταματούν εδώ, αποδεικνύοντας πρώτον οτι εάν δεν ”πέσουν” οι υπογραφές τίποτα δεν είναι σίγουρο και ”δεύτερον” οτι ”όλοι μιλούν με όλους”.

Εκτός λοιπόν απο τις-προχωρημένες- επαφές με τις προαναφερθείσες χρηματιστηριακές, η Πεντεδέκας βρίσκεται σε συζητήσεις κα με άλλες δύο εταιρίες εκ των οποίων μια, ως λέγεται, είναι η Αγροτική Χρηματιστηριακή!

Βασικός όρος σε κάθε περίπτωση, τουλάχιστον από την πλευρά της Πεντεδέκας,λένε έγκυρες πηγές, να έχουν εκ των προτέρων αντιμετωπιστεί τυχόν μεγάλα... ”προβληματάκια” με κόκκινους κωδικούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v