Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 14 2003

Τα επιτόκια οι... Ρουμάνοι και ο κ. Νανόπουλος

”Διοικείν εστί προβλέπειν” έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Ρήση που ως φαίνεται ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank υιοθετεί.

Όπως μαθαίνει ο Χαμαιλέοντας μέσω ειδικού πράκτορα στο χιονισμένο Βουκουρέστι, το πλέον υψηλόβαθμο στέλεχος της τράπεζας, κατά τη διάρκεια της κοινής παρουσίασης των περί επενδύσεων στη ρουμάνικη αγορά Banc Post, δεν είχε παρά μια ανησυχία:

Μη τυχόν και οι΄Ελληνες δημοσιογράφοι ρωτήσουν τι μέλλει γενέσθαι με το ύψος των επιτοκίων της Eurobank!!!!

Προς τούτο, παράγων του περιβάλλοντος του, επιστρατεύθηκε ήδη από την πτήση προς Ρουμανία και ζητούσε ευγενικά να μην υπάρξει ερώτηση σχετική με τα επιτόκια, προτάσσοντας την παρουσία των Ρουμάνων εκπροσώπων τύπου.

Δικαιολογημένα λοιπόν ημεδαπός δημοσιογράφος αναρωτήθηκε φωναχτά όταν η συνέντευξη τύπου ξεκινούσε: ”Παιδιά τους Ρουμάνους δημοσιογράφους τους έχει ενημερώσει κανείς να μην... ρωτήσουν για τα επιτόκια;”

Πάντως, για να βγάλουμε και την ”είδηση”, ο πράκτωρ του Χαμαιλέοντος είναι σίγουρος πως η... ευαίσθητη ακοή του ”συνέλαβε” τον Κ. Νανόπουλο, μετά το πέρας της press conference, να λέει ότι προς το παρόν η τράπεζα δεν εξετάζει μείωση επιτοκίων και ότι είναι ικανοποιημένη από το τρέχον ύψος τους.

Ταυτοχρόνως ο πράκτορας μας πρόσεξε και μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια. Λέγοντας τα παραπάνω, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κρατούσε ανά χείρας την απολύτως... σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς, με τις δηλώσεις του κ. Σάλλα, περί της οποίας μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο euro2day.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v