Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 14 2003

Νέες συνέχειες για το σήριαλ της Connection

Μπορεί η διαπραγμάτευση της Connection να έχει ανασταλεί, η μετοχή της Μουριάδης όμως συνεχίζει να κινείται, έστω και σε καθεστώς επιτήρησης.

Κι όταν λέμε να κινείται, εννοούμε να ανεβαίνει, τουλάχιστον τις τελευταίες ημέρες. Ηδη από τα 0,11 ευρώ έχει φτάσει τα 0,15 παρουσιάζοντας άνοδο κατά 7% μόνο στη χθεσινή συνεδρίαση.

Τι συμβαίνει; Προφανώς κάποιοι σπεύδουν να προεξοφλήσουν ότι το 31% των μετοχών, το οποίο κατέχει μεν τυπικά η Connection, πλήν όμως είναι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ενεχυριασμένο στις τράπεζες Eurobank, Κύπρου και IBG, θα πωληθεί σε κάποιο ”επενδυτή” ώστε να επιβιώσει η Μουριάδης και η συνδεδεμένη Πετρίδης και να πάρουν κανένα φράγκο οι τράπεζες.

Ως εδώ καλά, μόνο που οι πληροφορίες οι οποίες θέλουν τον όμιλο Δαυίδ να είναι αγοραστής (μέσω και του ταμπλό) προς ώρας φαίνονται είτε πρόωρες, είτε ανακριβείς.

Το παιχνίδι προς το παρόν παίζεται από χρηματιστηριακές που δεν φαίνεται να έχουν σχέση με τους παραδοσιακούς συνεργάτες της οικογενείας Δαυίδ στο χρηματιστηριακό χώρο. Και οι κινήσεις θυμίζουν ακριβώς αυτό. Παιχνίδι.

Στο μεταξύ, τα προβλήματα του κ. Τζιούφα φαίνεται ότι πολλαπλασιάζονται, καθώς έγκυρες πληροφορίες θέλουν μια... στρατιά επενδυτών, το μέγεθος της οποίας ίσως να περιλάβει τελικά κάποιες εκατοντάδες(!!), να βρίσκεται σε επαφή με δικηγόρους προκειμένου να φέρει τον ”τιμονιέρη” της Connection αντιμέτωπο με μια σειρά από βαριές κατηγορίες.

Περισσότερα προσεχώς...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v