Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 7 2003

Τα ”τρίδυμα” της... επιτυχίας για τον όμιλο Δαυίδ

Σπάνιο- αν όχι ανεπανάληπτο- το κατόρθωμα του ομίλου Δαυίδ στη σημερινή Σοφοκλέους.

Ο Χαμαιλέων δεν έχει υπ όψιν του να υπάρχει (πιθανότατα και...παγκοσμίως) άλλη περίπτωση τριών εταιριών, που να ανήκουν κατά σημαντικό ποσοστό σε τόσο ισχυρά οικονομικά συμφέροντα (για το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε τα ακριβή ποσοστά, ας όψονται οι... offshore εταιρίες που χρησιμοποιούνται εκ μέρους του ομίλου) και να συγκεντρώνουν τα εξής συγκλονιστικά- για τους λοιπούς μετόχους- στοιχεία:

- Να παρουσιάζουν πτώση της τάξεως του 98-99% !!!! από τις τιμές που είχαν στις... δόξες της χρυσής εποχής των προσδοκιών (που σημαίνει ότι όποιος επένδυσε τότε 100 δρχ. έχει σήμερα μία δραχμή ή ένα...δίφραγκο)

- Να βρίσκονται και οι τρείς σε καθεστώς επιτήρησης!!!

Πρόκειται βεβαίως για τις εταιρίες PLIAS, ΙΝΤΕΑΛ και ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ, μέσω των οποίων αναμφίβολα αμαυρώθηκε εντελώς η εικόνα ενός ομίλου με μεγάλα συμφέροντα και σε εταιρίες όπως η Coca Cola και η Frigoglass!!

Μήπως παίζει ρόλο το γεγονός ότι στις πρώτες τρείς εμφανίζεται η εταιρία THRUSH ΙΝVESTMENT HOLDINGS, ενώ στις άλλες δύο η Kar-Tess; H μήπως τελικά παίζει ρόλο η παρουσία άλλων ισχυρών ομίλων στις μεγάλες εταιρίες;

Διότι για κάποιους νεαρούς, ”εκκολαπτόμενους” μάνατζερ του... 1999-2000, η επιχειρηματική επιτυχία δείχνει να αποδεικνύεται πραγματικός...Γολιάθ, που αρνείται όμως να νικηθεί από... ικανότητες στη... σφενδόνη!!! Αυτό άλλωστε έχει γίνει κοινότυπο κουτσομπολιό στους άσπονδους ”κοσμικούς” φίλους...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v