Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 27 2003

Οι σφραγίδες, η Θεά Θέμις και οι ...οπαδοί της

Με ιδιαίτερη προσοχή –ευλαβικά θα έλεγε κανείς- φαίνεται πώς τηρούνται οι ισορροπίες σε θέματα ανταγωνισμού από τη διοίκηση των ΕΛΤΑ.

Όντας ουσιαστικά μονοπώλιο στην αγορά των ”φθηνών” μαζικών αποστολών, τα ΕΛΤΑ είναι φυσικό να έχουν πελάτες όλες εκείνες τις εταιρίες που αποστέλλουν λογαριασμούς στους καταναλωτές, όπως οι τράπεζες, οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι και φυσικά οι ΔΕΚΟ.

Επιπλέον τα ταχυδρομεία υπέγραψαν πρόσφατα συμφωνία συνεργασίας με την Tellas προκειμένου να διαθέτουν τα προϊόντα της νέας εταιρίας από τα καταστήματά τους.

Η συμφωνία φαίνεται περιελάμβανε και διάφορα αντισταθμιστικά ανταλλάγματα, ένα εκ των οποίων -όπως διεπιστώθη- ήταν και η δημιουργία διαφημιστικής ταχυδρομικής σφραγίδας που προτρέπει τους καταναλωτές να καλέσουν τον αριθμό της Tellas και να συνδεθούν με το δίκτυό της.

Τα ελληνικά ταχυδρομεία σεβόμενα τις ίσες αποστάσεις από τους καλούς τους πελάτες, απέστειλαν πρόσφατα φακέλους που περιείχαν λογαριασμούς σταθερής τηλεφωνίας διαφόρων παρόχων, σφραγισμένους με την διαφημιστική σφραγίδα της Tellas, προκαλώντας φυσικά την οργή των ”εναλλακτικών” που ”κύριος οίδε” πώς το αντιλήφθηκαν.

Λύση βεβαίως στο θέμα δεν έχει βρεθεί ακόμη, καθώς στις διαμαρτυρίες των ”εναλλακτικών” τα ΕΛΤΑ απάντησαν ότι έχουν όλη την καλή θέληση να μην βάζουν την συγκεκριμένη σφραγίδα στις συγκεκριμένες επιστολές, αυτό που δεν έχουν ... είναι η δυνατότητα να κάνουν κάτι τέτοιο.

Ζήτησαν λοιπόν από τους εναλλακτικούς... κατανόηση και υπομονή μέχρι να τελειώσει η καμπάνια και όταν φυσικά οι εταιρίες αρνήθηκαν τους πρότειναν να ταχυδρομούν τις επιστολές τους από συγκεκριμένο ταχυδρομικό γραφείο, όπου ο υπάλληλος δεν θα έβαζε τη σφραγίδα.

Το θέμα φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει και στη συνέχεια ενώ με ανυπομονησία ο Χαμαιλέων αναμένει τον επόμενο λογαριασμό του ΟΤΕ με την σφραγίδα της Tellas... και τη δύναμη της ΔΕΗ!!!

ΥΓ: Θέμις, η Θεά της δικαιοσύνης απ’ το όνομα της οποίας πηγάζει το επίθετο θεμιτός.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v