Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 15 2003

Ολίγη Connection για να μην... ξεχνιόμαστε!!!

Mε καθυστέρηση ολίγων... μηνών μάθαμε χθες μέσω των χρηματιστηριακών ανακοινώσεων ότι από τα μέσα Δεκεμβρίου του 2002(!) η εταιρία Connection διαθέτει νέο διοικητικό συμβούλιο, με ένα εκτελεστικό μέλος (τον κ. Σταύρο Τζιούφα στη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου) και... έξι μη- εκτελεστικά, εκ των οποίων τα 4 είναι και ανεξάρτητα.

Οπως μάλιστα προκύπτει από την ίδια ανακοίνωση η συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου προέκυψε ως ανάγκη για την αντικατάσταση παραιτηθέντων...

Το γεγονός ότι γι αυτή την εξέλιξη η οποία προφανώς είχε να κάνει με την τραγική κατάσταση της εταιρίας, ενημερώθηκε το επενδυτικό κοινό με καθυστέρηση 4 μηνών δημιουργεί γενικότερες απορίες.

Η πρώτη είναι γιατί η εξέλιξη αυτή δεν γνωστοποιήθηκε τότε και τι κυρώσεις προκύπτουν.

Η δεύτερη απορία όμως σχετίζεται με το καθεστώς ενημέρωσης αναφορικά με τις εταιρίες η διαπραγμάτευση των οποίων έχει ανασταλεί.

Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν υποχρεώσεις ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού; Και το επισημαίνουμε αυτό διότι κατόπιν της αναστολής διαπραγμάτευσης της Connection, ουδεμία ενημέρωση έχει υπάρξει για τις εξελίξεις!!!

Γνωρίζει το ΧΑ σε ποιά κατάσταση βρίσκεται τώρα από νομικής και περιουσιακής πλευράς η εταιρία;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v