Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 4 2002

Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται

Ο Στρίντζης μιλάει με την ANEK και οι εξελίξεις έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται αντιληπτές στο λιμάνι του Ηρακλείου. Ωστόσο στις Μινωϊκές μάλλον περί άλλα τυρβάζουν, σε βαθμό που έχει αρχίσει να εξαγριώνεται και το προσωπικό.

Οι φήμες οργιάζουν, ενω καθημερινά καυτηριάζεται η παρουσία δεκάδων ”διευθυντάδων και αρχι-καπετανέων” που, απ’ό,τι λέγεται, καθόλου δεν βοηθούν στην οργανωμένη και ταχεία λήψη αποφάσεων.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για τη πιθανότητα πώλησης δύο καινούριων πλοίων ( του ”Ωκεανός” και του ”Προμηθέας”) που παραλήφθηκαν από τη Κορέα, προκειμένου να εξασφαλιστεί ρευστότητα.



Κατα τις ίδιες μάλιστα πληροφορίες, τα πλοία αυτά, παρότι πολυάριθμες ομάδες στελεχών της εταιρίας ανεβοκατέβαιναν συχνά-πυκνά στη Κορέα, για να ”παρακολουθήσουν τη ναυπήγηση”, στερούνται των απαραίτητων κλινών για να δρομολογηθούν αποτελεσματικά είτε στην Ιταλία, είτε στην Κρήτη!

Κοινώς, λένε οι κακές γλώσσες, άν δεν πουληθούν θα πρέπει να... μετασκευαστούν έναντι σεβαστού κόστους. Αν ισχύουν αυτές οι... ”λιμανίσιες” πληροφορίες, η φράση ”δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται” μάλλον κολλάει γάντι στη περίπτωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v