Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 16 2003

Η ΑΘΗΝΑ, η έλλειψη... σοφίας και τα ”φύκια”

Άρχισαν να φαίνονται λοιπόν τα πρώτα σύννεφα στους πολυσυζητημένους γάμους των Τεχνικών εταιριών. Η Αθηνά πρώτη (;) ανακάλυψε και εκ των συγκυριών αναγκάστηκε να γνωστοποιήσει προς το ΧΑ, ότι βιάστηκε να επιλέξει τις... νύφες και τις... παρανύφους, δεδομένων των πιεστικών (τρία χρόνια προετοιμάζονταν για την διαδικασία αυτή οι ΑΤΕ) ημερομηνιών του ΥΠΕΧΩΔΕ για την επανάκριση των εργοληπτικών πτυχίων.

Άλλη μια φορά που αποδεικνύεται εμμέσως πλην σαφώς ότι οι ”δαιμόνιοι” επιχειρηματίες” που εδράζουν στη Σοφοκλέους, αγοράζουν ”φύκια για μεταξωτές κορδέλες” ή αλλιώς κλείνουν συμφωνίες τις οποίες τρέχουν μετά να μαζέψουν.

Η ανακοίνωση της ΑΘΗΝΑ (υπάρχει και σχετική είδηση στο euro2day.gr) ήταν σαφής: ”οι πιεστικές προθεσμίες της επανάκρισης δεν άφηναν περιθώριο για ενδελεχή και σε βάθος οικονομικό έλεγχο των τότε υπό απορρόφηση εταιριών”.

Εμείς λοιπόν ρωτάμε: Γιατί έπρεπε ντέ και καλά όλες να έχουν ανώτατο εργοληπτικό πτυχίο; Μήπως αυτές που επέλεξαν την λύση της 6ης τάξης βγήκαν χαμένες;

Μια λαϊκή παροιμία λέει: ”καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά τελευταίος στην πόλη”. Ισως έπρεπε κάποιοι να έχουν ακολουθήσει αυτή την οδό για να αποφύγουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v