Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 15 2003

ΟΤΕ: ”Μαχαίρι” στα εναλλακτικά... φέσια!!!

Θα έχετε πιθανότατα διαβάσει στα σχετικά ρεπορτάζ του Euro2day για την επαπειλούμενη διακοπή από τον ΟΤΕ της διασύνδεσης διαφόρων εναλλακτικών με το δίκτυό του, γεγονός που πρακτικά σημαίνει και διακοπή της λειτουργίας τους.



Η αρμόδια διεύθυνση του Οργανισμού αφού... ”φεσώθηκε” για τα καλά από κάποιες εταιρίες αποφάσισε τελικά να είναι πιο προσεκτική και να ”κόβει” τις γραμμές όσων δεν πληρώνουν. Μέχρι σήμερα τα... κρούσματα ήταν μικρού σχετικά μεγέθους και χωρίς σημαντική επίπτωση στην αγορά.



Τώρα όμως, υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο ΟΤΕ προτίθεται να ”κόψει” την ερχόμενη εβδομάδα άλλες εταιρίες, μία μάλιστα εκ των οποίων (περί της περίπτωσης της οποίας, οι πληροφορίες θεωρούνται ιδιαιτέρως... ασφαλείς) πρωταγωνιστεί στην αγορά.

Τα αρμόδια στελέχη του Οργανισμού θεωρούν την εταιρία κακοπληρωτή και τη συνεργασία μαζί της ιδιαίτερα επισφαλή, λόγω άλλωστε και του μεγάλου όγκου της τηλεπικοινωνιακής κίνησης που διαχειρίζεται.

Για την υπόθεση φαίνεται να είναι ενήμερη και η ΕΕΤΤ που στο –πρόσφατο- παρελθόν έχει δείξει κάποια ”ανοχή”, προς όφελος του ανταγωνισμού, αλλά φαίνεται να καταννοεί πλέον ότι οι απλήρωτοι λογαριασμοί προς τον Οργανισμό από πλευράς μερικών εταιριών δημιουργούν κακό προηγούμενο και βλάπτουν τελικά τον υγιή ανταγωνισμό, αφού και οι υπόλοιπες εταιρίες... καθυστερούν τις πληρωμές τους!!!

Σύμφωνα μάλιστα με ορισμένες πληροφορίες, στα χέρια της ΕΕΕΤ βρίσκεται πλέον και επίσημη επιστολή του Οργανισμού για το θέμα αυτό.

Η διακοπή της λειτουργίας ενός μεγάλου εναλλακτικού - εάν τελικώς υλοποιηθεί- θα είναι το πρώτο σαφές δείγμα του ξεκαθαρίσματος που από καιρό προαναγγέλουν οι ”τηλεπικοινωνιάρχες”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v